Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Míg a test hezitál a lélek álmodik

  • TV GO
  • 2017. 12. 15., 12:06

Enyedi Ildikó többszörösen kitüntetett alkotása, a Testről és lélekről mától a TV GO-n!

Az év legkiemeltebb magyar filmje, amely nem csak a 2017-es Berlini Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, az Arany Medvét, de a FIPRESCI-díjat és az ökumenikus zsűri díját is megkapta, a vetítőtermek félhomályából kilépve egyenesen az otthon kényelmében landol, hála a TV GO-nak.

A Magyarország által a 2017-es Oscar-díjra jelölt alkotás ráadásul nemcsak a szokatlanul könnyen értelmezhető, de mégis művészi hangnemével, hanem lehengerlő vizualitásával is képes elkápráztatni nézőit – nem meglepő, hogy Herbai Máté, a film operatőre elnyerte a filmben végzett munkájáért a bydgoszczi Camerimage nemzetközi filmoperatőr fesztivál fődíját.

Mozinet

Két teljesen különböző, sőt egymással még csak nem is szimpatizáló ember furcsa, ám mégis megindító története Enyedi Ildikó alkotása. Endre, a visszafogott természetű, lebénult kezű gazdasági igazgató és Mária a szigorú minőségellenőr tudtuk nélkül minden éjjel közös álmot látnak. Mindketten a havas tájban egymásba botló szerelmes szarvasok képében élik meg estéiket. Azonban hiába derül fény idővel egymás álmon túli kilétére, így sem könnyű megélni egy érzést, ami csak álmukban létezik, legyen az bármilyen erős.

A súlyos történet precíz színészi teljesítményt követel, amiből a Testről és lélekről nem szenved hiányt. Borbély Alexandra az első film főszerepéért egyből el is nyerte a legjobb színésznőnek járó elismerést az Európai Filmdíj idei átadóján Máriaként nyújtott alakításáért. Nem kisebbítve azonban Morcsányi Géza alakításának jelentőségét, főleg annak fényében, hogy megelőzően őt nem színészként, hanem színházi dramaturgként ismerhettük meg.

A Testről és Lélekről elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Mozinet