Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sophie Marceau még mindig Igen!

  • TV GO
  • 2017. 12. 16., 07:00
  • Akkor és most

Az 51 éves francia színésznőn egyszerűen nem fog az idő vasfoga.

Akárhányszor meghallom azt a szót, hogy házibuli, mindig felzúg a fejemben az 1980-as francia limonádé jellegzetes zenei tétele, ami aztán 8-16 órán keresztül gyötör, hiába sikálom a dobhártyám bármivel. (Nehéz ilyenkor… ilyenkor tényleg nagyon nehéz.) Sophie Marceau mind a mai napig elképesztően jól néz ki, amit mintegy alátámasztandó közöljük az alábbi Jean Paul Belmondoval készült közös fényképét:

Foto: Europress / Andreas Rentz - Getty images

A színésznő még mindig rendelkezik azzal a sajátosan bájos aurával, amivel továbbra is bűvkörében tartja az 1980 előtt született férfiak millióit, plusz azokat az azóta szárba szökkent titánokat, akik később találkoztak vele.

Na most mit nevezünk telitalálatnak? Mondjuk azt, amikor egy gyönyörű művésznőt olyan szerepre alkalmaznak, amitől aztán minden rajongó kikészül. Ilyen történet például A szerelem, szex, terápia. A TV GO-n megtekinthető 2014-es romantikus vígjátékban egy nimfomániás nőt alakít, aki egy az övéhez hasonló szenvedélyek által túlfűtött férfival gabalyodik munkaviszonyba.

Foto: Europress / China Photos - Getty images

Jó szívvel ajánljuk még az Anthony Zimmer francia akciófilmet, amiben a világ egyik legkőrözöttebb bűnözőjének látkörébe kerül. A rizikós kapcsolat mindenki számára tartogat néhány feszültséggel teli pillanatot, de mint ahogyan azt látni fogod, az arcán virágzó zaklatottság csak tovább mélyíti a felé táplált plátói vonzalmat.

Fedezd fel Sophie Marceau arcait a TV GO-val!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Lead: Foto: Europress / Bruno Vincent - Getty images

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Szex, szerelem, terápia

Színes, magyarul beszélő, francia-belga romantikus vígjáték (2014)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)