Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vin Diesel újabb torokszorító megemlékezése Paul Walkerről

Vin Diesel még nem tette túl magát Paul Walker halálán

  • TV GO
  • 2015. 05. 26., 07:10

A Halálos iramban-filmek sztárja még mindig gyászolja barátját és kollégáját, a 2013 novemberében autóbalesetben elhunyt Paul Walkert. Ezúttal egy dalban emlékezett meg róla.

A Halálos iramban-filmek forgatása során a kopasz sztár és Walker olyan közeli barátságba kerültek, hogy a fiatal színészt ért tragédia után Diesel többször is azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, mintha a testvérét veszítette volna el.

Hogy jó barátja emlékét megőrizze, a színész Walker után nevezte el márciusban született kislányát Pauline-nak, és már az áprilisi MTV Movie Awardson is dalra fakadt a kedvéért. Akkor Wiz Khalifa és Charlie Puth See You Again című dalát énekelte el a színpadon, most azonban kissé összetettebb volt a zenés megemlékezés. Diesel a múlt héten helyezte el Facebook-oldalán azt a videót, melyben azt láthatjuk és hallhatjuk, ahogy Walker emlékére ezúttal egy másik számot ad elő: Tove Lo Habits (Stay High) című slágerét.

Vin Diesel és Paul Walker a Halálos iramban: Ötödik sebességben (Forrás: UIP-Duna Film)

A kisfilm a ’brotherhood’ (testvériség) szó kiírásával kezdődik, majd miközben a sztár énekel, a kivetítőn Walkerről, Dieselről és barátaikról látható fotómontázs és videoösszeállítás, közös felvételeikből, privát home videókból, nyilvános megjelenéseikből és kulisszák mögötti anyagokból válogatva.

Diesel ugyan még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető jó énekesnek (szinte végig ugyanazon az egy hangmagasságon dörmögi alá a produkciót), de igen megható élmény végignézni érzelmes és őszinte megemlékezését.

NÉZZEN HALÁLOS IRAMBAN-FILMEKET A TV GO-N!

- Halálos iramban 6
- Halálos iramban: Ötödik sebesség
- Halálos iram
- Halálos iramban - Tokiói hajsza
- Halálosabb iramban
- Halálos iramban

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Kevin Winter és Ethan Miller / AFP

Filmek Neked!

Pokoli futam

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2013)

Riddick

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Pitch Black - 22 évente sötétség

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2000)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)