Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyerekhét a Telekom TV-n és a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2015. 05. 27., 13:50

Számos meglepetéssel várja a gyerekeket a Telekom. Május 26-tól kezdve egy héten át (június 1-ig) különösen bő kínálatból lehet családi és gyerekfilmeket választani a Telekom TV Videotékában és a TV GO-n. A mesefilmek kedvelői többek között Vukkal, Majával, Scooby Doo-val, Loraxszal és más mesehősökkel is találkozhatnak.

A „gyerekhéten” három napon keresztül, május 29. és 31. között a legtöbb mesecsatorna kinyílik minden digitális tévéplatform-előfizető számára, amelyek a TV GO-n is élvezhetők lesznek, díjcsomagtól függetlenül. Ezeken a napokon a Baby TV, a Cartoon Network, a Boomerang, a Da Vinci Learning, a Disney Channel, a JimJam, a Megamax, a Minimax, a Nickelodeon és a Nick Jr. csatornák műsorai válnak külön előfizetés nélkül is elérhetővé.

Péntektől vasárnap estig pedig díjmentesen nézhető meg a Csillaghercegnő című film a Telekom TV Videotékában és minden TV GO-felhasználó számára. Ha még nem rendelkezik TV GO-s felhasználói fiókkal, akkor ide kattintva azonnal regisztrálhat egyet.

GYEREKFILMEK A TV GO-N:

- Csillaghercegnő
- Scooby Doo! Holdszörnyes őrület
- Utazás a Föld középpontja felé
- Postás Pat – A mozifilm
- Lorax
- Filmek gyereknapra

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Delfines kaland 2.

Színes, szinkronizált, amerikai családi film (2014)

Csillaghercegnő

Színes, magyarul beszélő, norvég családi film (2012)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)