Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 25. hét

  • TV GO
  • 2018. 01. 02., 11:30

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

Cincin lovag (január 2 - 15.)

Egérszegi Cincin nem átlagos kisegér, és ez nem csak hatalmas, lobogó fülei miatt van így. Társaival, sőt a hazájául szolgáló királysággal ellentétben Cincin nem egy félős, búskomor valaki. Állandóan kalandra, izgalomra vágyik és lovagokról, sárkányokról, de még királykisasszonyokról is álmodik. Másságát azonban nehezen tűri környezete, ami miatt száműzetésbe kényszerül. Mikor pedig Borsószem hercegnőt elrabolják Cincin előtt megnyílik a lehetőség, hogy bizonyítsa, hogy egy apró, de nagyfülű egér is lehet hatalmas lovag.

Halálos iramban (január 2 - 15.)

Itt kezdődött minden. Mindez, ami mára félváról vett, vagy indított világmegmentésben csúcsosodik ki minden egyes részben, az ekkor még szimpla illegális autóversenyzés ként indult. Dominic a Los Angeles utcáit birtokló versenyzők vezéralakja jelentősen szúrja a helyi rendfenntartó erők szemét, ezért a még zöldfülű, de eltökélt Briant bízzák meg azzal, hogy férkőzőn a bandavezér közelébe, és dugja minél előbb börtönbe. Csakhogy Dominic karizmája, és Brian vágya a lázadásra egészen más irányba tereli a beépített akciót.

Halálos iramban 6 (január 8 - 22.)

Dom és Brian a riói balhéjukkal százmilliós zsákmányra tettek szert, amit szétosztottak a bandának, majd mindenki a világ négy égtája felé vette az irányt. Ez persze nem jelenti, hogy végre nyugalmuk lenne, ugyanis állandóan szökésben kell lenniük. Csakhogy bonyolódjon a kép, Hobbs egy halálosan veszélyes bandát üldöz, akiket nem más vezet, mint Dom halottnak hitt egykori szerelme, Letty. Így hát nincs más hátra, mint hogy a rivális autósbandát Dom és bandája kapja el.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved