Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így néznek ki mostanság az egykori horrorgyerekek

  • TV GO
  • 2018. 01. 05., 07:12
  • Akkor és most

A horrorfilmes gyerekszereplők karakterei az esetek túlnyomó többségében – prózai okokból - képtelenek az öregedésre. Ellentétben megszemélyesítőikkel, akik felnőttként már leszoktak arról, hogy mások hálószobájában bukkanjanak fel karikás szemekkel.

Mindezt pár szemléletes példán keresztül is szeretnénk demonstrálni. Lássuk, hogy festenek mostanában azok a gyermekek, akik anno virtuóz módon cimbalmoztak idegszálainkon!

Lisa és Louise Burns – Ragyogás (1980)

A Grady ikrek – akiket szállodagondnok édesapjuk tűzifának nézett és felhasogatott – pontosabban az őket alakító testvérpár szemlátomást közel 4 évtized óta képtelen volt kialudni magát. A Burns nővéreknek mellesleg a Ragyogás volt egyetlen filmes performanszuk, ám a szintén Stanley Kubrick által rendezett Dr. Stangelove 50. évfordulójára rendezett összejövetelre mindketten elmentek.

Danny Lloyd – Ragyogás (1980)

A kisujjával beszélgető, mentalista fiúcska, aki többszöri felszólításra sem volt hajlandó activitizny a Grady lányokkal, szintén felnőtté érett. Lloyd elmondta: a forgatás pillanatában fogalma sem volt, hogy egy horrorfilmben játszik, végig azt hitte, valami szürreális filmdrámában kapott szerepet. Azóta visszavonult a színészettől, állattenyésztő majd biológiaprofesszor lett.

Daveight Chase – A kör (2002)

Szalacsi Sándor térhódításának évében a gonoszabb egyedek már megmosolyogták azokat, akik VHS-en tároltak dolgokat. Azóta Samara is kimászott a csalitosban lévő kútból, majd sorozat- és szinkronszínésszé avanzsált. (Nem mellesleg Daveight Chase játszotta Donnie Darko húgát is a 2001-es filmben.)

Harvey Stephens – Ómen (1976)

Avagy Damien Thorn, a fiúcska, akinek anyja sosem járt iskolai fogadóórára, mivel ott a sakálok vélhetőleg nem szívesen látott vendégek. Richard Donner rendező mellesleg elárulta, hogy Stephens nem véletlenül kapta meg a Sátán fiának szerepét: a szereplőválogatáson az akkor négyéves kissrác nemes egyszerűséggel tökön rúgta a direktort, akinek ezek után nem volt több kérdése. Stephens amúgy pár pillanatra feltűnt a rettenetes 2006-os remake-ben is.

Mikor Hughes – Kedvencek temetője (1989)

A felhozatalból a csilingelő hangú zombisrác, Gage Creed megszemélyesítője az egyetlen, aki gyerekszínészként is komolyabb karriert csinált, feltűnt az Ovizsaruban, az Apollo 13-ban, majd a Kód neve: Merkúrban. Hughes azóta is színészként dolgozik.

Forrás: Hollywood.com

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)