Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

„Én az elvek embere vagyok!” – Santiago Segurra

  • TV GO
  • 2018. 01. 06., 16:59

Egy rendező részéről ritka nagy bravúr, ha képes elérni, hogy egy szexista, rasszista, alkoholista bunkó filmkarakter óhatatlanul a szívünkhöz nőjön. Márpedig José Luis Torrentét - a közönség harangvirág lelkületű részét leszámítva – mindenki szívleli.

Szellemi atyja és megszemélyesítője, Santiago Segurra már csak ezért is rászolgál arra, hogy őt magát is jobban megismerjék a Torrente-rajongók. Következzék hát pár érdekesség a spanyol színész-rendezőről!

Segurra Guillermo del Toro jóbarátja, többek között róla értesült arról is, hogy Magyarországon a Torrente-sorozat gigászi népszerűségnek örvend. Erről ugyanis fogalma sem volt.

Az első két Torrente-film kedvéért 30 kilót szedett fel majd adott le. Később orvosi tanácsra felhagyott a drasztikus fogyó- és hízókúrával, ez magyarázza, hogy a későbbi részekben José Luis már jóval vékonyabb.

Segurra valójában korántsem Atletico-szurkoló, hogy Torrente fanatikusan rajong a csapatért, két dolognak köszönhető: az Atletico Spanyolországban vesztes csapatként van elkönyvelve és a stadionjuk Segurra lakásának közelében található.

Oliver Stone-nal a második Torrente-rész forgatása után ismerkedett össze. A rendező elmondta Segurrának, hogy a Torrente 2 volt élete egyik legkellemetlenebb filmélménye, ugyanakkor még sosem nevezett ennyit. Majd Segurra felajánlotta neki a részeg turista szerepét a harmadik részben, Stone pedig olyannyira komolyan vette a feladatot, hogy a forgatásra eleve ittasan érkezett meg.

Saját magát kifejezetten lusta természetűnek tartja, és saját bevallása szerint nem szívesen kísérletezik új dolgokkal. Többek között ennek köszönhető, hogy a Torrente-sorozatból öt epizód készült.

Spanyolországban ismert szinkronszínész, többek között ő szinkronizált Mikey Forrestert a Trainspottingban, Sullivant a Szörny Rt-ben és ő volt a Ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső narrátora.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!