Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pennywise megérkezett közénk - Az

  • TV GO
  • 2018. 01. 09., 18:32

Kuloulrofóbia – szaknyelven így nevezik a bohócoktól való kóros félelmet, melynek elterjedésében az 1990-es Pennywise-nak elvitathatatlan érdemei voltak. Olyannyira, hogy kétséges volt, lesz-e a filmtörténetben méltó utódja.

És akkor hosszas vergődés után elkészült a 2017-es Az-remake, mely – többek között - Bill Skarsgard tehetségének köszönhetően minden idők legjobban jövedelmező horrorfilmjévé vált. Andy Muscietti filmjéről megannyi – többnyire lelkendező - kritika született, további boncolgatás helyett következzék néhány érdekesség:

Bill Skarsgard hosszasan tanulmányozta különféle elmebetegek viselkedését, és végül ezen mintákból építette fel karakterét. Ugyanakkor bevallása szerint Stanley Kubrick Ragyogásából is merített.

A fiúk megannyi sort improvizáltak a forgatáson, emellett az Eddie-t alakító Jack Dylan Grazer megannyi viccet kitalált Finn Wolfhard karkakterének, Richie-nek.

A film Amerika-szerte beindította a kandi kamerás átverők fantáziáját, a pennsylvaniai Lititz lakosai és a rendőrség pl. frászt kapott a csatornafedelekre rögzített piros lufiktól.

Több szereplővel ellentétben A Georgie-t játszó kissrác, Jackson Robert Scott egyáltalán nem félt Pennywise-tól és kifejezetten élvezte a forgatást.

A sztori szerint Pennywise 27 évenként tér vissza Derrybe, a remake pedig pontosan 27 évvel az eredeti tévéfilm után készült el.

Muscietti szándékosan elszeparálta Skarsgardot a gyerekszereplőktől a forgatás alatt, és csak a közös jelenetek során dolgozhattak együtt. Így Pennywise-tól való rémületük még hitelesebbnek tűnt.

Míg az oroszországi Burger King felháborodott az Azon, mondván, hogy a film népszerűsége és a bohóc motívum McDonald’s malmára hajtja a vizet, addig Németországban zseniálisan használták ki a Pennywise okozta riadalmat. Ugyanis az általuk szponzorált mozitrailer végén a Burger King-logó mellett feltűnt a „Soha ne bízz egy bohócban!” felirat.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!