Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 2. hét) – 2. rész

  • TV GO
  • 2018. 01. 11., 06:29

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Viszlát, Christopher Robin (12 - Goodbye Christopher Robin)
brit életrajzi családi történelmi dráma // 107 perc

Végre kiderül, mi inspirálta a szerzőt, hogy életre hívja a világ egyik legkedvesebb történetét, amely születése óta minden formában elnyerte gyerekek és felnőttek szívét egyaránt. A héten debütáló filmben megismerhetjük, hogyan szültetett meg A. A. Milne története kisfiáról és gyermekkori játékairól, amely nem csupán elsöprő sikert hozott szerzőjének, hanem megnyugvást és reményt vitt minden otthonba az I. világháborút követő években.

Forrás: Mozipremierek.hu

Prince: Sign o' the Times (1987 - Sign o' the Times)
amerikai-kanadai zenés koncertfilm // 84 perc

A változatos dalokat felvonultató koncertfilm és az azt megelőzően megjelent lemeze Prince zenei karrierjének legkiemelkedőbb alkotása: harminc évvel az eredeti bemutatója és másfél évvel alkotójának tragikusan korai halála után visszatér a mozikba Prince kultikus koncertfilmje, a Sign o' the Times, digitálisan restaurált és újrakevert változatban. Ez egy egyedülálló lehetőség a rajongók számára, hogy a világszerte újra találkozzanak és egy magával ragadó koncert közösségi élményével, együtt emlékezzenek a zseniális zenészre és előadóművészre. A koncertfilm eredeti mozis és VHS kiadását lényegében "minden idők legjobb koncertfilmjének" kiáltották ki.

Forrás: Mozipremierek.hu

Kutyák és titkok (16 - Los Perros)
francia-portugál-chilei feliratos dráma // 94 perc

A 42 éves Mariana egy jómódú család gyereke, valamint egy tehetős üzletember felesége. Egyetlen dolog érdekli igazán, a saját kutyája. Egy nap megismerkedik egy ex katonatiszttel, akitől lovaglóórákat vesz. A nő vonzódni kezd az idősebb oktatóhoz, akiről apránként derülnek ki múltja sötét titkai. A férfival szemben nyomozást folytatnak a Pinochet-érában elkövetett emberi jogi bűncselekmények kapcsán, Mariana pedig égető vágyat érez, hogy kiderítse róla az igazságot, még ha ennek érdekében el kell csábítania egy házas rendőrt is…

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK KORÁBBI MOZIPREMIEREKRŐL:
A HÉTEN:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 2. hét) – 1. rész

KORÁBBAN:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 1. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2018 / 1. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 52. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 52. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 51. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 51. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 50. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 50. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Moviestore/REX/Shutterstock