Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 393.

  • TV GO
  • 2018. 01. 11., 09:24
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Mégis csak vászonra kerülhet a Fekete Özvegy?

Filmes berkekben már egy ideje rebesgetik, hogy a Marvel teremtette Fekete Özvegy is megérett már egy önálló filmre, azonban eleddig, pontosabb információk még nem szivárogtak ki. Most azonban olyan pletykák keltek szárnya, miszerint a Marvel elnöke, Kevin Feige, nem csak, hogy nekiállt forgatókönyv írót keresni egy lehetséges Fekete Özvegy mozihoz, hanem már meg is találta azt Jac Schaffer személyében, amelyről már a főszereplőt megformáló, Scarlett Johansson-nal is egyeztetett.

Tovább fogyatkozik a Walking Dead legénysége

Az AMC-n futó, nagy sikerű zombis sorozat, a The Walking Dead, bár már a 8. évadát tapossa, oszlopos szereplői továbbra is, rohamléptekkel fogyatkoznak. A megcsappanó szereplőgárda miatti aggodalmának, a Daryl Dixon-t megformáló, Norman Reedus is hangot adott, egy az Entertainment-nel készült interjújában, amelyben kifejtette, hogy mivel a 8. évadban is búcsút kell vennie a nézőknek két meghatározó karaktertől, már szinte alig marad olyan főhős, aki a kezdetektől fogva szerepel a sorozatban, és aki mindennek a szívét adja.

Teaseren az egész estés Teen Titans Go!

Tudjuk, hogy mindenki jobban szerette az eredeti Teen Titanst, mi is jobban szerettük, de az igazság az, hogy messze nem olyan rossz a Teen Titans Go!, mint azt a legelvakultabb fanboy-ok szeretnék látattani. Persze, fiatalabbaknak szól, sok benne a béna, olcsó poén, de szép számmal van benne kikacsintás és önirónia is. Hogy miért fontos ez most? Mert a készülő film is hasonló, a teaser alapján legalábbis simán élvezhető lesz. Lesz benne egy csomó buta poén, de ezek mellett ott van pár igazán jó is. Aki képes az előítéletein és a nem túl szép rajzstíluson túltennie magát, annak igenis érdekes lehet az augusztusban érkező Teen Titans Go! the Movie.

1500-szor többet kap ugyanazért Wahlberg, mint Michelle Williams

Mivel Kevin Spacey gondoskodott róla, hogy lehúzza a saját karrierjét a vécén, így Ridley Scottnak nem maradt más választása, mint kilenc nap alatt újra forgatni Christopher Plummerrel A világ összes pénze című filmjét. A zaklatási botrányba keveredett színész jelenetei azonban nem csak úgy lógnak a levegőben, ezért Mark Wahlbergnek és Michelle Willamasnek is újra munkába kellett állnia, hogy az újra forgatásokat el lehessen végezni. Ez eddig nem is annyira különös, az már viszont nagyon is, hogy a pluszmunkáért Wahlberg 1,5 millió dollárt, Williams meg mindössze 1000 dollárt kapott. Ez 1500-szoros különbség a két színész fizetése között. Ez még akkor is arcpirító, ha hozzávesszük, hogy Williams önként ment bele, hogy díjtalanul vesz részt az újraforgatott jelenetek munkáiban, míg Wahlberg kiharcolta magának az extra gázsit, mert mind a két színészt ugyanaz az ügynökség képviseli… És az sem érv, hogy Williams kevésbé lenne híres, mert mégiscsak egy többszörösen Oscarra jelölt színésznőről van szó.

Rófusz Ferenc Hoppi mesék-epizódja díjat nyert egy indiai környezetvédelmi filmfesztiválon

Rófusz Ferenc Hoppi-mesék című rajzfilmsorozatának karácsonyi epizódja a legjobb animációs film díját nyerte a kolkatai (Kalkutta) Nemzetközi Vad- és Környezetvédelmi Fesztivál (KIWEFF) animációs versenyprogramjában - közölte az MTI-vel szerdán a produkció. A díjazásról a decemberben megrendezett fesztivál szervezői a közelmúltban tájékoztatták a magyar alkotókat, aki nem vettek részt a mustrán - mondta el Berényi Diána, a produkció sajtóreferense.

A 13 részes Hoppi mesék a Médiatanács támogatásával 2016-ban készült az Oscar-díjas Rófusz Ferenc rendezésében és produceri közreműködésével. A forgatókönyvíró Gimesi Dóra, a zeneszerző Pacsay Attila, az animációs rendező Miskedi Andrea, a sorozat narrátora pedig Ujréti László volt. A gyermekeknek szóló Hoppi mesék egy csendes kis völgyben játszódik, amelyen csak egy vonat pöfög végig minden héten egyszer. A völgyben kis manók, a hoppik élnek, ők készítik elő az ünnepeket az egész világon. A sorozat Mindenki karácsonyfája című epizódja arról szól, hogy a hoppik nem vágják ki a fenyőfát a karácsonyi készülődéskor, hanem inkább a fenyő körül rendezik meg a téli ünnepet. A fesztivál környezetvédelmi tematikájába illő epizód a 2015 óta évente megrendezett kolkatai KIWEFF animációs versenyében a legjobb animációs film díját kapta. Az animációs mezőnyben egy másik magyar alkotás, a Boxi-sorozat Zöldben című része is szerepelt.

A Hoppi mesék az M2 gyerekcsatornán debütált, és tavaly karácsonykor ismét műsorra tűzték. A 13 epizódból Berényi Diána tájékoztatása szerint elkészült már egy egészestés rajzfilm is, az Egy év Hoppifalván című produkciót a tervek szerint tavasszal mutatja be a csatorna, de mozis forgalmazása is elképzelhető. A Hoppi-mesék fesztiválszereplése tovább folytatódik. A produkció alkotói szeretnék, ha a sorozatot átvennék az európai televíziók gyermekprogramjai is. Tervezik a széria folytatását is, az újabb 13 részben további nagy ünnepekkel, köztük a Föld napjával vagy a Nőnappal foglalkoznának - fűzte hozzá Berényi Diána (mti).

ZACC NÉLKÜL - TOVÁBBI HÍREINK, OLVASNIVALÓINK A HÉTRŐL:
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 392.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 391.
- Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 390.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Collider

Kategóriák: Zacc nélkül