Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Születésnap, szerelem, baba: kortalan meglepetések?

  • TV GO
  • 2018. 01. 11., 19:17

A bizonytalanságnál nincsen keményebb és rosszabb dolog – de ezzel nyilván mindenki tisztában van, akár gyakorlati példák alapján is. De mi van, ha ennek a tárgya éppen a szerelem vagy a babavárás kérdése?

Pokoli tud az lenni, ha valaki függőben tartja a másikat ilyen kérdésekben, és ezt Dávid, Júlia, Eszter nővére és István, Júlia párja is megtudta legutóbb. Míg Dávid (Kovács Tamás) szerelmi kérdésben, Eszterrel (Kovács Patrícia) kapcsolatosan bizonytalanodott el, addig István (Seress Zoltán) és Júlia (Dobó Kata) élhetett át kellemetlen pillanatokat egy kisebb együttlét és egy igencsak rosszul megválasztott vacsorahelyszín miatt. És akkor István „meglepetéséről” még nem is beszéltünk…

Forrás: TV2 / TV2 Sajtószoba

Igazából bennünk csak az merült fel, hogy miért nem beszélnek, beszélgetnek el egymással az emberek: minden sokkal egyszerűbb, mindenkinek sokkal könnyebb lenne a dolga, ha bizonyos kérdésekben a másik véleményét is ismernénk. És akkor nincsenek félreértések, nincsenek sértődések, ne adj’ Isten veszekedések, és minden kapcsolat sokkal kiegyensúlyozottabb lehetne.

Még egyszer: lehetne. Mert vannak olyan tényezők (példának okáért: anyós, egy drága nővér és ezek kavarásai), amiket ha megfulladunk, akkor sem tudunk kiiktatni. Mint ahogyan azt a sorozat hetedik részében is láthatjuk, nem kis problémákat tud okozni egy-egy félreértés, sokszor életbevágókat…

KORHATÁROS SZERELEM - TOVÁBBI OLVASNIVALÓK A KORÁBBI RÉSZEKRŐL:
- A kortalan leánynéző legnehezebb pillanatai
- Költöz(tet)ési roham a kortalan szerelmesek körül
- Korhatáros szerelem, korlátlan nehézségek? – Az első 5+1 próba
- 3+1 ok, hogy miért érdemes a Korhatáros szerelmet nézni

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TV2 / TV2 Sajtószoba