Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Különös liciten bukta el Brad Pitt Emilia Clarke társaságát

  • TV GO
  • 2018. 01. 11., 07:00

Nem új, hogy színészekkel lehet filmeket nézni, de az valahol mégis különös, hogy szakmabeliek pénzzel stoppolják egymás idejét.

Bizonyára te is örülnél, ha egy kreatív program keretében kedvenc színészeddel, sportolóddal, vagy példaképeddel lóghatnál egy kicsit. De vajon mennyit fizetnél érte? Lehet, hogy te vagy az a titokzatos idegen, aki ebbéli szenvedélyére mintegy 160 ezer dollárt költött a héten?

Történt ugyanis, hogy a Haiti Gala egyik ünnepélyes aukcióján Emilia Clarke társaságára lehetett licitálni, mely értelmében a győztes a színésznő mellett ülve tekintheti meg a Trónok harca egyik epizódját.

Brad Pitt egészen 120 ezerig tartotta a lépést, mígnem egy titokzatos valaki felvillantotta a győztes táblát, ami 160 ezerről szólt. Az estélyen 3 millió dollárt dobtak össze a megjelent hírességek Haiti megsegítésére.

A szomorú Pitt végül nem távozott üres kézzel; egy csinos kis pletykával gazdagabban ébredt másnap reggel. A jóindulatú és objektív források ugyanis azt hintették, hogy a színész a nyeremény élményen szeretett volna a Sárkányok anyja közelébe kerülni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images