Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A terápiás sör és a kertész esete

  • TVGO
  • 2018. 01. 12., 12:36

Túláradó udvariasság, metakommunikációs játékok, egy meggondolatlan Facebook poszt, megspékelve néhány doboz, terápiás sörrel és a „Hogyan veszítsük el a gyerekeinket bevásárlás közben?”című, találós kérdéssel. Nos, igen, a Válótársak hatos fogata ezen a héten sem hagy unatkozni bennünket.

Amíg Dávid, 0-24 órában próbálja új alapokra helyezni a kapcsolatát Tamarával, addig Tamara az udvariasság hevében, előhúz a kalapból egy ”90.000 forint per óra” jeligére hallgató, Alföldi ’terapeuta’ Róbertet. A párterápia mozzanatai eléggé újhullámosak és hát valljuk be, ki ne szeretné és élvezné, ha végre a lelkét is kiüvölthetné a társával, főleg, ha arra még külön meg is kérik?

Azonban, míg Dávidékat a Zen és a Chi járja át, Szonja a lelki zsarolás művészetét emeli Olümposz-i magaslatokba. Sőt, miután rájön, hogy az ikerbabakocsi és a bevásárló kocsi tologatásához legalább 3 kéz szükségeltetik, értelemszerűen a babakocsit hátrahagyva indul neki a nagybevásárlásnak. Joci eközben továbbra is két marékkal tépi a maradék haját, majd felbukkan az a bizonyos anyós is, aki, mint tudjuk, mindig ott segít, ahol tud, vagy éppen akar.

Mindeközben az ostobaság hullámvasútján Péter is új lendületet vesz, aki Zsófiért folyó, kétségbeesett küzdelmében ismét a nemesebbik szervére hallgatva, beleveti magát HancúrPannával a közösségi médiába. A történet szépséghibája mindössze annyi, lévén „közösségi” dolgokról beszélgetünk, hogy a hitvesi ágyban lőtt „la vie est belle” szelfit, valószínűleg nem csak Zsófi fogja látni…

Az e heti rész tanulságai, úgy gondolom vitathatatlanok:

  • Ha valamit nem akarsz az egész világgal megosztani, érdemes még azelőtt közelebbi kontextusba kerülnöd a Facebook biztonsági beállításaival, mielőtt komplett idiótát csinálnál magadból.
  • Attól még, hogy elhagyod a gyerekeidet egy boltban, nem te leszel a világ legrosszabb anyja. Ugyanakkor célszerű lenne, hogy ha a bevásárlókocsi és a babakocsi között kell választani, nem azt választanád, amelyiket könnyebb tolni azért, mert a gyerekek úgysem tudnak még járni, a babakocsinak meg nyilván nincsenek kerekei…
  • Tévhit, hogy a zöldség attól lesz egészséges, ha elszenesíted, és hogy a főzéshez csak önbizalom és bátorság kell. No meg méreg drága virsli.
  • Egy kapcsolatban a szex nem csak attól jó, ha mocskos, hanem attól is, ha van.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: RTL KLUB