Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Terminátor mutatja meg a helyes irányt

  • TV GO
  • 2015. 06. 17., 17:40

A július 2-án érkező Terminator: Genisys reklámkampányának részeként Arnold Schwarzenegger hangján szólal meg a Waze nevű navigációs alkalmazás. Hallgassa meg, hogyan mutat helyes irányt a Terminátor!

„Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra! Csak vicceltem. Indulás!” „ Egy kiborg T-800-101-es modell vagyok. Most velem kell jönnöd!” „Sarah Connort keresem. De előbb elviszlek az úticélodig. Tudom, hova indulsz, és odaviszlek. Bízz bennem!” – szól Arnold Schwarzenegger hangján a Waze nevű navigációs alkalmazás a legújabb frissítést követően.

A napokban elérhetővé vált újdonság kedvéért a Waze a legújabb Terminátor-filmet gyártó Paramount stúdióval szövetkezett, így minden rajongó álma valóra válhat, és kedvencük navigálhatja el őket a legközelebbi Taco Bellig vagy – ahogy az a lenti videóban látható – Kalifornia kormányzósági épületéig.

De saját bevallása szerint ezzel Schwarzenegger régi vágya is megvalósult, hiszen mindig is ez volt számára az álommeló. „Amióta először használtam a Waze-t, mindig is azt akartam, hogy én kölcsönözhessem a navigátor hangját. A rajongóim amúgy is minden egyes nap azt követelik, hogy mondjam fel nekik az ikonikus idézeteket a filmjeimből. Így legalább most eljuthat ez a klasszikus szerepem és az elbűvölő osztrák akcentusom az autójukba” – nyilatkozta a sztár.

Schwarzenegger most már bárkinek a mobiljára beköltözhet (Forrás: UIP-Duna Film)

Az új alkalmazásnak köszönhetően ráadásul egyenesen „Terminátorföldén” érezhetjük magunkat, hiszen Svarci nemcsak az útirányt adja meg, de figyelmeztet a közelben található ellenséges T-1000-es modellekre is. Ezenkívül egy vörösen izzó szemű koponya jelzi, ha olyan mozi akad a sofőr útjába, ahol éppen játsszák a Terminator: Genisys című filmet.

Miután pedig elértük végcélunkat, segítőnk természetesen „Hasta la vista, baby!” felkiáltással búcsúzik tőlünk. Az alábbi linken található videó segítségével pedig most mindenki megtapasztalhatja a különleges élményt.

Schwarzenegger idén áprilisban a Tribeca filmfesztiválon (Forrás: Jamie McCarthy / AFP)

SCHWARZENEGGER-FILMEK A TV GO KÍNÁLATÁBAN:

- Szabotázs
- Szupercella
- Erőnek erejével
- The Expendables 2: A feláldozhatók 2
- The Expendables - A feláldozhatók 3

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: UIP-Duna Film

Filmek Neked!

Jupiter felemelkedése

Színes, szinkronizált, amerikai sci-fi (2014)

Pitch Black - 22 évente sötétség

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2000)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)