Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A cápa, ahogy még sosem láthatta

  • TV GO
  • 2015. 06. 17., 07:30

Negyvenéves A cápa, melynek alkalmából nemcsak maratont tarthatunk a négy eddigi hivatalos Cápa-filmből, de egy, a nagy napra készült vicces videót is megnézhetünk.

Június 20-án lesz kereken negyven éve, hogy az amerikai mozik bemutatták Steven Spielberg megunhatatlan mesterművét, A cápá-t, és ennek a jeles eseménynek az alkalmából a Paramount Channel egy nem mindennapi kisfilmet készített az ünnepeltről.

A csatornánál egy kicsit belenyúltak a film eredeti előzetesébe, minek köszönhetően most egy hangulatában, stílusában és műfajában az eddigiektől gyökeresen eltérő Cápá-val ismerkedhetünk meg.

A vidám kisfilm további apropója, hogy a TV GO kínálatában is megtalálható csatorna a kerek évforduló alkalmából két napon keresztül ünnepli a filmtörténet egyik legnagyobb és leghíresebb sztárját. Az előttünk álló hétvégén, azaz június 20-án és 21-én mind a négy hivatalos Cápa-filmet levetítik az esti órákban.

A forgatáson a műcápa a Bruce nevet kapta (Forrás: Paramount Channel)

Mint arról nemrég készült összeállításunkban mi is írtunk, a fiatal Steven Spielberg 1975-ös klasszikusa volt a filmtörténelem első igazi nyári kasszasikere. A nyomasztó szociohorroként és izgalmas rémfilmként egyaránt remekül működő alkotást megelőzően a nyár uborkaszezonnak számított – A cápá-nak viszont (addigi elsőként) a kánikulában is sikerült túllépnie a 100 millió dolláros bevételt.

TOVÁBBI NÉZNI- ÉS OLVASNIVALÓK:

- Sharknado - Cápavihar
- Ezekért a filmekért őrülünk meg a kánikulában
- Piranha 3DD
- Túlzásba vitték az ijesztgetést

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Paramount Channel

Filmek Neked!

Fido - Hasznos a zombi a háznál

Színes, fekete-fehér, szinkronizált, kanadai horror-vígjáték (2006)

A lány és a farkas

Színes, feliratos, amerikai-kanadai horror/fantasy (2011)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)