Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Schwarzenegger zseniálisan szívatja rajongóit

  • TV GO
  • 2015. 06. 19., 14:20

Arnold Schwarzeneggernek mindig is kiváló volt a humorérzéke, és erről a minap néhány mit sem sejtő rajongója személyesen is meggyőződhetett. Nézze meg, hogy hozza rá a frászt mindenkire a Terminátor!

Schwarzenegger jó szokásához híven nagyon komolyan veszi a Terminátor: Genisys népszerűsítését, és ennek érdekében szinte bármilyen buliban benne van. Nemrég a Waze névre hallgató navigációs alkalmazásnak kölcsönözte a hangját, ezzel is segítve az embereket a tájékozódásban, majd úgy döntött, kicsit azért meg is tréfálja rajongóit.

A színész teljes Terminátor-szerelésben beállt viaszbábunak a hollywoodi Madame Tussauds panoptikumba, és hagyta, hogy a rajongók odabújjanak hozzá fényképezkedés céljából. Aztán hirtelen átölelte őket, amitől a frász jött mindenkire, aki csak a közelben tartózkodott.

És a mókának ezzel még nem volt vége. Arnie nekivágott Hollywood utcáinak, és a szembejövő gyalogosokat kezdte vegzálni. Többeket felszólított például arra, hogy „Jöjj velem, ha kedves az életed!”. Az ikonikus mondat minden Terminátor-filmben elhangzik, a legújabb epizódban, a Terminator: Genisys-ben azonban már Sarah Connor (Emilia Clarke) mondja a meglepett katonának, Kyle Reese-nek (Jai Courtney), akit épp az ő megmentésére küldtek vissza a jövőből.

Ilyen szélesen mosolyog Arnie a Terminator: Genisysben (Forrás: UIP-Duna Film)

Az „életre kelt terminátoros” tréfában ráadásul az a legszebb, hogy Schwarzenegger elsősorban nem saját filmjét (a Terminator: Genisys-t július 2-án mutatják be a magyar mozik) népszerűsítette, hanem egy jótékonysági alapítványt, amely értelmes iskola utáni elfoglaltságokat szervez a diákoknak. Ugyanarról az adománygyűjtő szervezetről, az Omaze-ről van szó, mellyel Channing Tatum is szövetkezett sztriptíztáncos akciói során.

ARNOLD SCHWARZENEGGER A TV GO-N:

- Szabotázs
- Szupercella
- Erőnek erejével
- The Expendables 2: A feláldozhatók 2

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: UIP-Duna Film

Filmek Neked!

Fenegyerek

Színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm (2014)

Utazás a Föld középpontja felé

Színes, szinkronizált, amerikai kalandfilm (2008)

300

Színes, magyarul beszélő, amerikai történelmi akció-dráma (2007)

The Expendables - A feláldozhatók 3.

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)