Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Irány a TVGO: Holnap Tali!

  • TVGO
  • 2018. 01. 17., 15:51

Adott két, hétköznapi problémákkal küzdő, tiniket magába zsúfoló, középiskolai osztály. A történet önmagában, mindeddig akár sótlannak is tűnhetne, ha csak nem következik be egy grandiózus osztályösszevonás, amely, az emlékeinkben még bizonyára masszívan élő, klikkek összeolvadását is felvillantja előttünk. Ennek következtében, megduplázva az osztály hangadóit, a szőke szépségeket és a menő srácokat, a másodperc töredéke alatt, máris egy modernkori kakasviadalon találhatjuk magunkat.

A M2 Petőfi TV-n futó minisorozat, nem kisebb feladatot tűzve ki maga elé indította el a Holnap tali?-t, minthogy átültesse a 90-es évek kamaszainak, szerelmi drámákkal és rivalizálásokkal, életre szóló barátságaikkal és örök haraggal kombinált csalódásait abba a bizonyos digitális 21. századba, amelyben életünknek, szinte már minden egyes pillanata online is elérhető. Amikor a hét minden napja egy hasteg-gel kezdődik és egy szelfivel ér véget, amikor a foci labda helyett már egy pár százezres drónért mászunk át a szomszéd kertjébe. És a kalandoknak itt még messze nincsen vége, sem a vlogoknak, vagy a videó chateknek.

S hogy kiknek ajánljuk ezt a sorozatot? Mindazoknak, akik ebbe a digitális korszakba születtek, vagy éppen ebben nevelik gyermekeiket és szeretnének kapaszkodót találni maguknak, vagy akár tükröt tartani a digitális világba vesző fiataloknak.

Less be az 1. évad utolsó forgatási napjának kulisszái mögé:

A Holnap tali 1. évada díjmentesen megtekinthető a Telekom Videotékában és a TVGO-n február 28-ig. Keresd kiemelt mappánkat és menüpontunkat; a TVGO-n itt találod a sorozatot: Holnap tali 1. évad

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: MTVA

Filmek Neked!

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Meg - Az őscápa

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2018)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Tűzgyűrű: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2018)