Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Beszállítjuk a csempészek királyát, Barry Seal-t!

  • TV GO
  • 2018. 01. 19., 18:00

Az igaz történet alapján készült American Made, vagy ahogyan mi ismerjük Barry Seal: A beszállító 2017 egyik legjobb akció-vígjátéka.

Valós történet alapján dolgozni könnyű! – legyinthetnénk könnyedén, de ez nem igaz, hiszen különös érzék kell ahhoz, hogy a feldolgozásra ítélt műalkotás rekonstrukciója során egyrészt ne szakadjunk el hiteltelen távolságra a valóságtól, másrészt ott van az a bizonyos megfelelési vágy, ahol a túlzott óvatoskodás a frappáns és bevállalós húzások kárára megy.

Barry Seal bizonyos érdekkörök hűséges munkavállalója volt, aki egyéb cikkek mellett komoly mennyiségű kábítószert cipelt ide-oda cinkos országok kétes üzletembereinek legnagyobb hasznára és örömére.

Ezt a ’bad ass’ életművet sikerült egy Wall Street farkasa színvonalú sztorivá összegyúrnia Gary Spinelli írónak és Doug Liman rendezőnek. Mert nem csupán a lehetetlen gengszterek és az életveszélyes repülős jeletek abszurd kliséi teszik élvezhetővé a TV GO-n debütáló mozit, mindinkább Tom Cruise ragyogó humora az, ami összefogja a részletdús sztori olykor elkallódni képes cselekményét. És akkor még nem beszéltünk a hirtelen jóléttel kezdeni mit nem tudó család magánéletének legújabb kihívásairól!

Ismerd meg a legtökösebb gengszter szövetséges kacifántos életútjának sajátos feldolgozását a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)