Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Másnaposok 2. – Film+-ajánló

  • TV GO
  • 2018. 01. 20., 09:02
  • Minden, ami TV

Vannak filmek, melyekben sztereotipikus félelmeket látunk valóra válni. Ilyen volt pl. a Végzetes vonzerő, mely az egyéjszakás megcsalás legrosszabb lehetséges kimenetelével riogatta a férfitársadalom elköteleződött hányadát.

Ezzel szemben a Másnaposok az elköteleződni vágyó nők legrettenetesebb rémálmát vetítette előre: avagy mi a legrosszabb lehetséges kimenetele annak, ha elengedjük életünk párját a haverokkal, hogy a kivégzés előtti utolsó napokban tombolja ki magát. Mint az az első fejezetből kiderült, létezik annál kellemetlenebb forgatókönyv is, mint hogy az érintett férfiember hawaii hulatáncosnőnek öltözve ébred egy nagymező utcai kapualjban. Ilyen, ha pl. apartmanjának fürdőszobájában egy tigrissel találkozik, akiért rövidesen megérkezik Mike Tyson, majd az In The Air Tonight sajátos interpretációja után felelősségre von minket.

Miután a legendás négyes szerencsésen túlélte az imént említett esetet, Stu is úgy dönt, hogy bokájára láncolja a házasság tonnás ólomgolyóját. Így pedig elkerülhetetlenné válik egy újabb legénybúcsú. Azzal azonban mindenki tisztában van, hogy Alant hasonló buliba hívni – pláne Thaiföldön - nettó öngyilkosság, a többiek azonban végül képtelenek nemet mondani neki. És mintha ez nem lenne elég, a menyasszony 16 éves öccsét is a nyakukba varrják, akiben Alan halálos riválist lát, és ismét a tettek mezejére lép. Másnap reggel Bangkokban találják magukat az eltűnt tini levágott ujjával. És hogy ebből mi kerekedik ki, az kiderül ma este 21.00-tól a Film+-on!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Másnaposok

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2009)

Másnaposok 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Másnaposok 3.

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)