Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmen a terroristák által megsebesített Nobel-díjas élete

  • TV GO
  • 2015. 06. 24., 07:40

Az Oscar-díjas Davis Guggenheim alkotása megdöbbentő részletességgel mutatja be a Nobel-békedíjas emberjogi aktivista, Malala Juszufzai életét.

2016-ban a TV GO kínálatában is megtalálható National Geographic is műsorára tűzi az Oscar-díjas rendező, Davis Guggenheim He named me Malala című új dokumentumfilmjét.

Malala Juszufzai emberjogi harcos pakisztáni diáklányt 2012-ben tálib szélsőségesek több lövéssel megsebesítették egy iskolabuszon a pakisztáni Szvát-völgyben. A támadás idején mindössze tizenöt éves lány az emberjogi tevékenysége és a fundamentalista tálib uralom ostorozása miatt került a terroristák célkeresztjébe.

(Forrás: National Geographic Channel)

A merényletben szerzett sebeiből Malala csodával határos módon felépült, és mára a nők tanuláshoz való jogát szorgalmazó mozgalom egyik élharcosává vált. A rászorulók támogatására Malala Fund néven alapítványt hozott létre, munkásságát pedig 2014-ben Nobel-békedíjjal ismerték el. A dokumentumfilm Malala életének a merénylet előtti és utáni szakaszát is bemutatja: láthatjuk egyszerű pakisztáni lányként családja körében, és szenvedélyesen szónokolni az ENSZ ülésein.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:

- Ismerje meg a világvége futárait
- Megdöbbentő képsorokon a nepáli földrengés
- Újabb részletek a világ legmegrázóbb történetéből
- Végre kiderülnek a Titanic titkai

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Jonathan Nackstrand / AFP

Filmek Neked!

Titkos diszkó forradalom

Színes, magyarul beszélő kanadai-német dokumentumfilm (2012)

Orrszarvúak végveszélyben

Színes, magyarul beszélő, ismeretterjesztő film (2011)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)