Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rá sem ismerni a Harry Potter-filmek színésznőjére

  • TV GO
  • 2015. 06. 30., 06:50

Egészen elképesztő, hogy micsoda bombázóvá vált az utolsó öt Harry Potter-filmben Padma Patilt alakító színésznő, Afshan Azad. Egy váratlanul felkapott friss fotó miatt most az egész internet megőrül érte.

A bájos Afshan 2005-ben, tizenhat évesen tűnt fel a Harry Potter és a tűz serlege című filmben, ami a negyedik volt a J. K. Rowling által írt saga adaptációi közül.

Ezután az ifjú színésznő a Harry Potter és a Főnix Rendjé-ben, a Harry Potter és a félvér herceg-ben, a Harry Potter és a halál ereklyéi 1. rész-ben, illetve a Harry Potter és a halál ereklyéi 2. rész-ben is eljátszotta az indiai származású boszorkánytanuló szerepét. Az internet pedig szinte felrobbant, amikor a napokban keringeni kezdett egy fotó, amit az időközben 27 éves szépséggé vált Azad saját maga osztott meg a Twitterén közvetlenül egy esti randi előtt.

Afshan Azad Rupert Grinttel a Harry Potter és a tűz serlegében (Forrás: InterCom)

A modellkedéssel is foglalkozó, bangladesi származású angol színésznő egyébként azóta nem szerepelt más filmben, ezért is kelthetett akkora feltűnést a változás, amin bő egy évtized alatt ment keresztül. Szintén a Twitterén később ő maga is reagált a személye körül váratlanul kialakult hisztire, felhívva rá a figyelmet: nem olyan szokatlan dolog, hogy valaki máshogy néz ki huszonhét esztendősen, mint tizenhat éves korában.

Azad Emma Thompsonnal a Harry Potter és a halál ereklyéi 2. részben (Forrás: InterCom)

„Komolyan, srácok, ez az egész felhajtás a Buzzfeed cikke miatt nevetséges! Nagyon vicces, de tényleg őrület! Értékelem, meg minden, de ugyan már: akkor még csak 16 voltam!” – írta Afshan Azad, aki egyébként nem először került a média érdeklődésének középpontjába. Még 2010-ben ugyanis halálosan megfenyegette saját apja és bátyja, amiért muszlim létére egy hinduval kezdett járni. Az eset Azad bátyjának bebörtönzésével zárult.

(Forrás: twitter.com/afshan_azad)

A közelmúltban amúgy egy másik kulcsfontosságú Harry Potter-mellékszereplő is reflektorfénybe került azon változásnak köszönhetően, amin az évek során átesett. A Neville Longbottomot alakító Matthew Lewis még magát J. K. Rowlingot is sokkolta azokkal a félmeztelen képekkel, amik az Attitude magazin júniusi számába készültek róla.

TOVÁBBI NÉZNI- ÉS OLVASNIVALÓK:

- Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész
- Harry Potter végre a színpadra is megérkezik
- Alakul a következő Harry Potter-film szereplőgárdája
- A Harry Potter-filmek sztárja sokkolta J.K. Rowlingot

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Filmek Neked!

Utazás a Föld középpontja felé

Színes, szinkronizált, amerikai kalandfilm (2008)

Az éhezők viadala

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2012)

Az arany iránytű

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol családi kalandfilm (2007)

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2010)