Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

S lám, beköszönt a szerelemesek hava - a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2018. 01. 30., 12:40

Hóvirága borul a szívem, ha a szerelmesek napjára gondolok, amire jó, ha nem február 13-án este 10-kor kezd el készülni az ember. Heti ajánlónkban romantikus filmeket rendeztünk szelíd csokorba, ezzel hangolva a perzselő érzelmek téli ünnepére.

Lelkes testcsere
Mit tennél, ha 95 percet a másik nem testében tölthetnél? Ez az izgalmas gondolat talál cselekményre a Lelkes testcsere című kanadai romantikus vígjátékban. Nell és Woody rossz szomszédság, akik ki nem állhatják egymást. A sors úgy hozza, hogy egy álmos reggelen a másik testében ébrednek, ami a kezdeti sokk után erős visszaéldegéléssé fajul. Nellwoody és Woodynell mindent elkövetnek a másik hírnevének lerongyolásáért. A 95 perces testcsere több napnyi eseményt ölel fel, így a játékidő alatt talán mind megérthetjük, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár egy másikunk a bőrében élni.

Valentin nap
Hollywood menő sztárjai formálnak szingliket és párokat, hogy egy-egy történeten keresztül mesélhessenek valami újat a szerelemről. A hétköznapi karaktereket Jessica Alba, Kathy Bates, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, valamint Ashton Kutcher, Anne Hathaway és Jamie Foxx keltik életre. A szereplők listáján találjuk még Julia Robertset, aki minden egyes ajkát elhagyó szóért 11,952 dollárt kapott, ezzel mintegy szolid 3 millió dollárral lett gazdagabb, amihez bónuszként a film bevételének 3%-át is a számlájára írták.

Aladdin
Agrabah utcáin tengeti életét Aladdin, aki hűséges kis majmával, Abuval szövetségben töri a borsot a gőgös polgárok orra alá. Egy napon megismerkedik Jázminnal, a Szultán lányával, akivel azonnal egymásba szeretnek. Mindeközben a gaz Jafar a mágikus csodalámpásra feni a fogát, amit a Csodák barlangja rejt, de nem viheti végig az expedíciót, hiszen oda csak a kiválasztott merészkedhet. Itt ismerkedik meg Aladdin és az alakváltó mókamester Dzsini, akik együtt indulnak meg az igazság és a szerelem nevében.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Fergus McDonald - Getty images

Filmek Neked!

Aladdin

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1992)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)