Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Oscar-jelölt filmek a TV GO-n

  • TV GO
  • 2018. 02. 05., 13:06

Küszöbön az idei Oscar-gála! A díjért hadba indul többek közt egy magyar film, egy kis költségvetésű thriller és egy majomhadsereg is.

Bőven van még idő felkészülni, és minden filmet megnézni, hogy bősz állsimogatások közepette igazi szakértőnek érezhessük magunkat. A TV GO ebben nyújt segítséget, több Oscar-esélyes film is elérhető.

Testről és lélekről

Ismét olyan kegyes helyzetben lehetünk, hogy zsinórban harmadjára nem csak a kedvenc filmnek, hanem a hazainak is szurkolhatunk. Enyedi Ildikó szarvasbőrbe csomagolta a szerelmet a Testről és lélekről című filmjében, az Arany Medvét is bezsebelő alkotás pedig ott van az esélyesek között.

Tűnj el!

A Tűnj el! igazi sikertörténet: Jordan Peele legelső rendezését aprópénzből forgatta, ráadásul thriller, ami nem éppen az Akadémia kedvenc műfaja. Ehhez képest tarolt a díjszezonban, most pedig az Oscar ajtaján dörömböl a film, amely megmutatja, milyen extrém nehézségekkel nézhet szembe egy srác, akit a barátnője épp be akar mutatni a szüleinek.

Majmok bolygója: Háború

Minden valamirevaló Lázadás és Forradalom akkor teszi jól a dolgát, ha végül Háborúba torkollik, ennek megfelelően pedig a Majmok bolygója-trilógia harmadik részére el is érkezik az igazi majmokalipszis. Itt már mindenki harcol mindenki ellen, mindezt végtelenül szép CGI-díszletek között, ahol a majmok minden egyes szőrszálán megcsillanó napfény a helyén van.

Dunkirk

Christopher Nolan, az Oscar-gálák kötelező résztvevője kicsit szögre akasztotta a szuperhősös-scifis-álomban kavargós oldalát, és megmutatta a fanyalgóknak, hogy a valóságból is tud építkezni. Ennek eredményeként olyan grandiózus eposzt rittyentett a Dunkirkkel, hogy új szintet nyitott a történelmi filmek közt.

Szárnyas Fejvadász 2049

Denis Villeneuve megcsinálta a megcsinálhatatlant: olyan hozzáértőn, óvatosan, mégis tökösen nyúlt hozzá a kultfilmhez, hogy abból teljesen korrekt folytatás szülessen. A Szárnyas Fejvadász 2049 lenyűgöző képeken hozza vissza kedvenc fejvadászunkat és az androidokat, és az is sokat elmond a filmről, hogy Jared Leto a leghaloványabb elem benne.

Nyomd, bébi, nyomd

Jobb esetben folyamatosan a homlokodra csapsz, hogy mekkora zenék vannak a filmben, rosszabbik esetben bőszen a csapkodod valamelyik zenefelismerő programot: Nyomd, bébi, nyomd ugyanis a zenék filmje. Ennek fontosságát mi sem mutatja jobban, hogy Edgar Wright a soundtrackkel hamarabb kész volt, mint bármi mással, ráadásul a forgatásokon is hangszórókból szólt a zene, hogy tényleg minden klappoljon a tavalyi év egyik legjobb akciófilmjében.

Viktória királynő és Abdul

A királynő gyengéd érzelmeket táplál egy indiai szolga iránt – akár egy könnyed Disney-mese is lehetne, ha nem történt volna meg igazából az angol királyi udvarban. A brit uralkodóház hosszú évtizedekig kínosan titkolta a nem mindennapi kapcsolatot, egy leleplező könyv kellett ahhoz, hogy Judi Dench máris belepattanjon Viktória hercegnő bőrébe, és egy sírva nevetős tragikomédiában kezdjen el vonzódni kedves tekintetű indiaiakhoz.

Az Oscar-jelölt filmeket keresd a Telekom Videótékában és a TV GO-n, ITT!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: © 2017 Sony Pictures Television. All rights reserved, Mozinet, ©2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved, © 2016 Universal Pictures

Filmek Neked!

A majmok bolygója: Háború

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2017)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)