Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmtörténeti poént sütöttek el az Oscar-ebéden

  • TV GO
  • 2018. 02. 07., 19:00

Agnès Varda fáradtságra hivatkozva nem ment el az Oscar-jelölteknek rendezett hétfői ebédre, viszont küldött maga helyet néhány életnagyságú kartonpapírra nyomott fotót is. Az egyiken egy macskával pózol, egy másikon csúnyán néz, a harmadikon pedig kalapért nyúl.

A 89 éves francia rendezőt a legjobb dokumentumfilm kategóriájában jelölték a Faces Places című filmért, amit egy JR nevű performansz-művésszel készített a vidéki Franciaországról. JR gondjára bízta karton-dublőreit is. Képgalériánkban rengeteg vicces képet nézhet meg arról, hogyan pózoltak a sztárok a rendezőnő kartonmásaival:

Getty Images / Kevork Djansezian

Az amerikai filmakadémia engedélyével a dublőr rákerülhetett a csoportképre is, amin szerepelt többek közt Steven Spielberg, Guillermo Del Toro, Meryl Streep, Enyedi Ildikó (az Oscar-díjra jellölt Testről és lélekrőlt ITT tudjátok megnézni) és Kobe Bryant is.

Forrás: Origo.hu

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Getty Images / Alberto E. Rodriguez / Kevork Djansezian

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Predator - A ragadozó

Színes, magyarul beszélő amerikai akció horror (2018)

Tűzgyűrű: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2018)