Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mi lett vele? Keanu Reeves

Mi lett vele? Keanu Reeves

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 05. 06., 13:23
  • Akkor és most

Lázadó kamasz, a hatalomtól megrészegülő ügyvéd, szenvedélyesen ármánykodó Don Juan, a Mátrix-filmek Neója, harcos szamuráj. A szomorú szemű, egzotikusan jóképű színész legutóbbi, Magyarországon forgatott 47 ronin című fantasy-akciófilmjének TV GO-s bemutatója apropóján röviden áttekintjük a szakmában a nyolcvanas évek óta tevékenykedő Reeves pályáját.

Az egzotikus szépségét kínai-hawaii származású apjától és édesanyjától megörökölt Keanu Reeves idén lesz ötven éves, de még mindig az övé az egyik legszívesebben látott arc a filmvilágban. Tavaly amellett, hogy a 47 ronin harcosaként szakállasan, hosszú hajjal küzdött, megrendezte első, A Tai Chi harcosa című akciófilmjét is, amelyben már frissen borotválva, rosszindulatúan harcművészkedett.

Reeves a kilencvenes éveket szorgalmasan végigdolgozta, és olyan izgalmas filmeket forgatott, mint az 1991-es Otthonom, Idaho, amelyben eljátszotta Scottot, az apja ellen lázadó gazdag fiút, aki megszökik otthonról drogfüggő, narkolepsziás, meleg prostituált barátjával (River Phoenix). Majd Don Juan bőrébe bújt Kenneth Branagh Shakespeare-adaptációjában (Sok hűhó semmiért), és a sztárok közé akciózta magát a Féktelenül elszánt terroristaelhárítójaként.

Még azelőtt, hogy beszippantotta volna a Mátrix-univerzum, elkapta egy körre a bátyja menyasszonyát alakító Cameron Diazt a Féktelen Minnesotában, és bedőlt Al Pacino ármánykodásának Az ördög ügyvédjében.

2003-ban elbúcsúzott a Mátrix-trilógia Neójának figurájától és rögtön egy romantikus komédiában találta magát. A Minden végzet nehéz fiatal és szexi kardiológusaként halálra rémítette vonzalmával az önértékelési problémákkal küzdő Diane Keatont, és kis híján elhappolta őt a szívrohama ellenére is hódító Jack Nicholsontól.

A karrierje legújabb szakaszát jelentő szexi harcművészkedés előtt még újra romantikázott egyet Sandra Bullock oldalán a Ház a tónál című szerelmes drámában, majd fiatalos csábítóként sündörgött egyet Robin Wright körül a Pippa Lee négy életében.

Keanu Reeves több mint húsz éve van a pályán, és bár filmjei folyamatosan kemény kritikákat kapnak, úgy tűnik, megállíthatatlan. Jelenleg épp egy erotikus thrillert (Knock, Knock) forgat, amelyben egy olyan boldog családapát alakít, akihez váratlanul két fiatal lány állít be, amikor hétvégére magára marad.

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

47 Ronin

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (2013)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)