Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 415.

  • TV GO
  • 2018. 02. 12., 10:21
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

A Gézáról szivárogtató forrás is bizonytalan a Batman kérdésben
Mert pusmogni az megy! Mint ismeretes, áll a bál a jelmezes igazságosztó háza táján. Miután Ben Affleck forgatókönyvét elutasították, felvetette a teljes szakítás lehetőségét, ami tovább tüzelte a projekt felett atyáskodók hangulatát. Egy forrás szerint Ben G. még hezitál. No persze nem a jó öreg dollárok miatt, sokkal inkább a művészi szabadsága miatt vannak aggodalmai. Ha és amennyiben Affleck száműzetésbe kerülne Gothamből, úgy Jake Gyllenhaal állhat a helyére – pletykálják.

Tommy Wiseau álmokat dédelget
A The Room elkövetője, a Ninja zsaru sztárja felébredt mély álmából, miután James Franco és brigádja feldolgozta a művész imént említett filmjét. A katasztrófaművész körül támadt porvihar hirtelen felébresztette Wiseau-t, aki most Joker szerepére pályázik. A Todd Phillips által dédelgetett egyelőre cím nélküli eredettörténet sztárja Joaquin Phonenix, az ő babérjaira tör a kétes tehetség.

Komolyzenei thriller Rutger Hauer-rel
Úgy tűnik, idén sem leszünk híjján a jónak ígérkező thrillereknek, miután a berlini European Film Market-en bemutatták a Szonátát. A film, amely Londonban és Franciaországban játszódik, egy fiatal hegedűvirtuóz lányról szól (Freya Tingley), aki apja (Rutger Hauer) halála után megörökli annak régi kastélyát, majd amint az várható, be is költözik. A felfedezőtúra közben természetesen ő is rábukkan apja hátrahagyott talányára, az emberi kíváncsiság pedig, mint tudjuk gyarlóvá teszi az egyszerű földi halandót, így a virtuózunk kénytelen, kelletlen, de nyomába ered a titkos szimbolumok alkotta rejtélynek.

Dollármilliók hétvégéje
Hétvégén startolt el világszerte a Szabadság ötven árnyalata, amely ahhoz képest, hogy 55 millió dollárból készült, az észak-amerikai mozikban mindössze 38.8 millió dolláros bevétellel nyitott, ami némiképp a rajongói tábor megcsappanását jelzi. Kicsivel lemaradva mögötte a Sony Peter Rabbit-je végzett, amely közel 50 millió dolláros büdzséjével, mindössze 25 millió dolláros bevételt generált. A legnagyobb meglepetést avagy csalódást, mégis talán Clint Eastwood, Párizsi vonat című filmje okozta, ami a várakozásoktól jelentősen elmaradva, mindössze 12.6 millió dollárt hozott, ami még a teljes keretnek éppen, hogy csak az egyharmadát hozta vissza egy hétvége alatt. Jó hír viszont, hogy a Jumanji folytatása és Tom Hanks pentagonbeli titkai továbbra is tartják magukat a mozikban, miként A víz érintése is stabilan hozza a várt szintet.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Matt Winkelmeyer - Getty images

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Predator - A ragadozó

Színes, magyarul beszélő amerikai akció horror (2018)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)