Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A mi kis falunk 2. évad 2. rész – összefoglaló

  • TV GO
  • 2018. 02. 12., 15:36

Pajkaszeg lakói ezúttal sem indítanak hadjáratot azon aljas sztereotípia ellen, hogy a vidéki kistelepüléseket címeres suttyók lakják. Most épp a tervezett, falut átívelő autóút miatt indul az agyhalál pusztító körútjára.

A New York Times kistérségi kiadása arról számol be, hogy a tervek szerint hamarosan Pajkaszeget is érinti egy újonnan épített gyorsforgalmi út. Míg a polgármester és a városi vívmányoktól rettegő közmunkások azonnali tiltakozásba kezdenek, Gyuri és Teca máris felfedezi az urbanizációban rejlő fenomenális lehetőségeket: tudniillik ezáltal növekszik a kocsma forgalma, ugyanakkor egy gumisműhely is nagy biznisznek ígérkezik hasonló körülmények között. Így hát kezdetét veszi a nagy falusi Mortal Kombat: az autóutat pártoló illetve ellenző táborok egyaránt aláírásgyűjtésbe kezdenek. A három szeszegér, Baki, Matyi és Szifon végül egy mindent felülíró szempont alapján hozza meg döntését: történetesen, hogy a kocsma forgalmának növekedése esetén olcsóbban juthatnak hozzá a kubikosok életvizéhez, a keverthez.

Ezért Teca felbujtására kísérletet tesznek rá, hogy ellopják az autóutat ellenzők aláírásait. Közben egy kíméletlen esztétikai élmény szemtanúi lehetünk: a kampánykörútban megfáradt Csuja polgármester megvillantja lamantin idomait egy kerti fürdőzés erejéig. Következő újra azonban a plébánoshoz vezet, hogy rávegye őt: ugyan, hintse már el, hogy a falu tava gyógyító erővel bíró zarándokhely, ahol a víz tükrén a moonwalk is kiválóan gyakorolható. És mint ilyet, bűn lenne tönkretenni holmi autóút miatt. Mivel azonban a pap bácsi nem hajlandó hazudozni, a polgármester egy hasonlóan zseniális B-tervhez folyamodik: fiával eljátszatja a tavi szörnyet, minek következtében kutatók szállják meg a települést és védett területté nyilvánítják - legalábbis reményei szerint. Végül a kiérkező újságíróktól kell megtudniuk, amit kb. a második másodperctől sejteni lehetett: az autóút egy Pajkarét nevezetű települést érint – ha valaha elkészül egyáltalán.

Illusztráció: RTL Klub

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Kandalló TV

A lobogó tűz látványával és hangulatával szeretnénk Önnek és családjának kellemesebb, melegebb légkört teremteni (2017)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2018)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)