Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 416.

  • TV GO
  • 2018. 02. 13., 08:53
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Michael Fassbenderrel tér vissza Kung Fury
Az alig fél órás Kung Fury kizökkentő meglepetés volt: a ’80-as éveket minden szépségével és retrójával még talán sosem ültette senki ennyire önironikus és menő formában vászonra. A svéd David Sandberg minden idők legsikeresebb Kickstartes projektjét hozta létre azzal, hogy pár nap alatt összekalapozta a pénzt saját agymenésére. Még David Hasselhoff is adta a nevét hozzá, egy betétdallal szállt be, sőt, a fedélzeti komputer hangjaként is megjelenik. Hiába sikerült Adolf ’Kung Führer’ Hitler ördögi tervét megakadályozni, fájó ziccer lenne kihagyni a folytatás lehetőségét, amihez most már nem kell a rendezőnek a költséghatékonyság miatt színészileg is a saját hátán elvinnie a filmet: csatlakozik ugyanis hozzá egy olyan igazi nagyágyú, mint Michael Fassbender. Egyelőre rejtély, kit fog alakítani a kétszeres Oscar-jelölt színész, az viszont biztos, hogy Hasselhoff is visszatér. A történet az első részhez hasonló őrület lesz, időutazásokkal és kung-fu akadémiákkal, a forgatás idén nyáron kezdődik – és igen, ez már egész estés lesz.

Meg van kit paliznak be a Five Nights at Freddy’s filmhez
Az első két Harry Potter filmet rendező Chris Columbus lesz az, aki magára vállalja, hogy a mérsékelten szórakoztató Five Nights at Freddy’s-ből összekalapál egy filmet. Az azonos című horrorjáték első része egyébként még kifejezetten jó volt, de aztán jött a folytatás meg a sokadik bőr ugyanarról a rókáról. A filmet egyedül az mentheti meg, hogy alacsony költségvetésű lesz, szóval, ha akarnak valamit dobni, akkor muszáj lesz a kreativitást segítségül hívni. A sztori nagyon alap: egy biztonságiőrnek kell túl élnie öt éjszakát egy Cuck E. Chees szerű helyen, csak a bábok itt elég vérszomjasak lesznek.

Uwe Böll plágiummal vádolja Daniel Day Lewis utolsó filmjét, a Fantomszálat
A visszavonult rendező Twitteren fakadt ki egy igazi mocskolódós, plágiummal hadonászós bejegyzésben a Fantomszálat rendező Paul Thomas Andersonra, miszerint a rendező egyértelműen lemásolta a Bloodrayne – Az igazság árnyékában című filmje plakátját. Még képet is posztolt mindkettőről, hogy teljesen nyilvánvaló legyen az általa belelátott összeesküvéselmélet, amit természetesen ki is fejt: Anderson nemes egyszerűséggel így áll bosszút a nyugalmazott rendezőn azért, mert kritizálni merte a filmjét. A kanadai-német rendező híres egyébként kirohanásairól, előszeretettel küld el bárkit a fenébe, és úgy látszik, ebben a tavalyelőtti visszavonulása sem igazán gátolja.

Szükségtelen dolgok jól elkészítve
A Warner Bros. azon agyal, hogy egy újabb Willy Wonka és a csokigyár filmet szabadít a világra, amire egymásközt mondva semmi szükség sincs. Egyfelől Gene Wilder főszereplésével már létezik egy közel tökéletes adaptáció, másfelől még mindig szenvedünk a poszttraumás stressz szindrómától, amint a Johnny Depp okozott nekünk a 2005-ös verzióval. Azonban, ha már egy ennyire felesleges dolgon törik az agyukat a Warnernél legalább energiát fektetnek a dologba. Nem mást, mint az utóbbi idők két legjobb családi filmjének, a Paddington 1-2-nek a rendezőjét fűznék meg az új Willy Wonka feldolgozásra. A hírek szerint ráadásul már a megbeszélések végsőstádiumában vannak Paul Kinggel. Szóval, ha már készítenek egy ennyire senki által nem igényelt filmet, legalább jól akarják csinálni. Azért ez se kevés.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: LaserUnicorns

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)