Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek a Szex és New York díváival

  • TV GO
  • 2018. 02. 13., 20:00

Címszereplő hölgyeink egymással ápolt viszonya kicsit olyan, mint a Spice Girls tagjaié, bár legalább a pop udvarhölgyei hajlandóságot mutatnak elviselni egymást némi dollárért.

Kim Cattrall (Samantha) hétköznapjait egy súlyos családi veszteség árnyékolja be. Néhány héttel ezelőtt elvesztette bátyját, akit a rossz hír bejelentése előtt a közösségi média segítségével próbált megtalálni. A részvétüket nyilvánítók sorában találjuk Sarah Jessica Parkert, akit viszont haragos visszautasítás ért, sőt mi több szinte megsemmisítő válaszcsapást kapott a gyászoló színésznőtől.

A brigád tagjai között amúgy is blokkolt a kémia, szinte úgy kellett őket összeimádkozni a Szex és New York 2. forgatására.
Cattrell mostanában sorozatokban szerepel. Korábban például a Szellemíróban láthattuk. /Rendezte Roman Polanski, főszerepben Ewan McGregor./

A család és karrier egyensúlyát mutatja be Sarah Jessica Parker a Csak tudnám, hogy csinálja című romantikus vígjátékban. Katie minden helyzetben megállja a helyét, köszönhetően emberfeletti erejének és felfoghatatlan szervezőkészségének. Férje, Richard (Greg Kinnear) mindenben támogatja és a nehézségek ellenére végtelenül toleráns, és nem utolsósorban hisz a házasságában. A csodapárnak két gyermeke van, akiket viszont megvisel az édesanya rendszeres hiánya. És akkor ott van még Jack, (Pierce Brosnan) aki a lepattanóra vár… Kifejezetten kellemes történet, érdemes megnézni!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Szellemíró

Színes, szinkronizált, francia-német-angol misztikus thriller (2010)

Szex és New York

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2008)

Csak tudnám, hogy csinálja

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)