Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek a Szex és New York díváival

  • TV GO
  • 2018. 02. 13., 20:00

Címszereplő hölgyeink egymással ápolt viszonya kicsit olyan, mint a Spice Girls tagjaié, bár legalább a pop udvarhölgyei hajlandóságot mutatnak elviselni egymást némi dollárért.

Kim Cattrall (Samantha) hétköznapjait egy súlyos családi veszteség árnyékolja be. Néhány héttel ezelőtt elvesztette bátyját, akit a rossz hír bejelentése előtt a közösségi média segítségével próbált megtalálni. A részvétüket nyilvánítók sorában találjuk Sarah Jessica Parkert, akit viszont haragos visszautasítás ért, sőt mi több szinte megsemmisítő válaszcsapást kapott a gyászoló színésznőtől.

A brigád tagjai között amúgy is blokkolt a kémia, szinte úgy kellett őket összeimádkozni a Szex és New York 2. forgatására.
Cattrell mostanában sorozatokban szerepel. Korábban például a Szellemíróban láthattuk. /Rendezte Roman Polanski, főszerepben Ewan McGregor./

A család és karrier egyensúlyát mutatja be Sarah Jessica Parker a Csak tudnám, hogy csinálja című romantikus vígjátékban. Katie minden helyzetben megállja a helyét, köszönhetően emberfeletti erejének és felfoghatatlan szervezőkészségének. Férje, Richard (Greg Kinnear) mindenben támogatja és a nehézségek ellenére végtelenül toleráns, és nem utolsósorban hisz a házasságában. A csodapárnak két gyermeke van, akiket viszont megvisel az édesanya rendszeres hiánya. És akkor ott van még Jack, (Pierce Brosnan) aki a lepattanóra vár… Kifejezetten kellemes történet, érdemes megnézni!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Szellemíró

Színes, szinkronizált, francia-német-angol misztikus thriller (2010)

Szex és New York

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2008)

Csak tudnám, hogy csinálja

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)