Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Leonardo DiCaprio dollármilliókkal támogatja bolygónk megmentését

  • TV GO
  • 2015. 07. 19., 13:10

A rendkívül elkötelezett környezetvédő hírében álló sztár által létrehozott alapítvány rengeteg pénzzel támogatja a Föld megmentésén fáradozó szervezeteket és kezdeményezéseket.

A Leonardo DiCaprio Foundation a napokban jelentette be, hogy 15 millió dollárt kíván adományozni környezetvédelmi célokra: a sztár alapítványa több olyan csoportot is támogat majd anyagilag, melyek azért küzdenek, hogy „megoldják a legnagyobb kihívást, amivel az emberiségnek jelenleg meg kell küzdenie”.

Az adományokat olyan szervezetek kapják, melyek elsősorban a klímaváltozástól, a fajok kihalásától és a környezet pusztulásától próbálják megvédeni Földünket. „Bolygónk pusztítása már olyan szintre emelkedett, amit nem nézhetünk tovább tétlenül. A mi felelősségünk, hogy olyan jövőt teremtsünk, ahol a Föld lakhatósága nem veszélyezteti azokat, akik lakják” – olvasható a színész nemrégiben kiadott közleményében.

Leonardo DiCaprio komolyan gondolja a környezetvédelmet (Forrás: Instagram / Leonardo DiCaprio)

A Wall Street farkasa 40 éves sztárja szinte karrierje kezdete óta elkötelezett és aktív környezetvédő. Alapítványát 1998-ban, egy évvel a Titanic bemutatás után hozta létre, és azóta több mint negyven országban támogat különféle környezetvédő társaságokat, köztük olyan nagyágyúkat is, mint például a Save The Elephants vagy a World Wildlife Fund.

DiCaprio Az utolsó órában (Forrás: Fórum Home Entertainment)

De DiCaprio nem csak a háttérből mozgatja a szálakat – gyakran adja arcát is az ügyhöz. Ő volt az egyik producere, társírója és narrátora is a 2007-es Az utolsó óra című dokumentumfilmnek. 2014 szeptemberében pedig részt vett és felszólalt az ENSZ által New Yorkban tartott klímakonferencián, ahol igen hatásos beszédet tartott.

LEONARDO DICAPRIO FILMJEI A TV GO-N:

- A Wall Street farkasa
- J. Edgar - Az FBI embere
- Az utolsó óra
- Véres gyémánt

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Don Emmert és Timothy A. Clary / AFP

Filmek Neked!

Orrszarvúak végveszélyben

Színes, magyarul beszélő, ismeretterjesztő film (2011)

Világok arca: Baraka

Színes, szöveg nélküli, amerikai dokumentumfilm (1992)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)