Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

X-akták dömping péntek este a Cool-on

  • TV GO
  • 2018. 02. 14., 20:30
  • Minden, ami TV

Jó hírünk van mindazoknak, akik lemaradtak a 11. évad első feléről!

Az FBI legújabb titkos ügyeinek felén már túl vagyunk, így ideje összefoglalni az eddig történteket. Az első felvonásban megismerhettük a Cigarettás férfi valódi nevét, azt, hogy Mulder és Scully gyermeke feltehetően mégse vehetné fel a derék Fox nevét, valamint bekerült a képbe Mr.Y, aki egyfajta új ellenpólust képvisel.

A második történet a digitális hallhatatlanságból segítségért kiálltó egykori jó barát megmentéséről mesél, majd pedig egy természetfeletti képességekkel bíró skizofrén ikerpár közveszélyes páváskodásának lehettünk szemtanúi. Az új évad első epizódjaiból álló minimaratont február 16-án péntek este 21.00-tól láthatod a Cool műsorán!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Kevin Winter - Getty images

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)