Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nindzsantológia: Amerikai nindzsa (American Ninja – 1984)

  • TV GO
  • 2018. 02. 12., 18:53

Ugye, mindenki ismeri azt a fullasztó érzést, mikor az ember verejtékben úszva riad fel az éjszaka közepén, és gejzírként tör fel belőle a kérdés: HOVA TŰNT MICHAEL DUDIKOFF? Ja, hogy nem? Sebaj!

Ezúttal olyan kultúrtörténeti alkonyzónába teleportálunk, ahol emberünk még valóban tényezőnek számított. Bár küzdősporttal kapcsolatos múltja Paudits Béláéhoz volt hasonló, a producerek kiváló érzékkel ismerték fel: a nindzsaancúg ideális viselet számára. Leginkább azért, mert arcával képtelen bárminemű érzelmet közvetíteni, így akár egy csicsás karneváli cicamaszkot is hordhatna forgatás közben. Nem mellesleg emberünk elsőként a Dallasban tűnt fel Lucy partnereként, majd alig öt év alatt cowboykalapos suttyóból amerikai nindzsává avanzsált. Ő volt a titkos harcművészeti múlttal rendelkező átlagarc első prototípusa, akinek produkciója láttán a túszul ejtett lány – aki ugye nélkülözhetetlen karakter - így fakad ki: „Jesszusom, hol tanult meg így verekedni?”

Joe Armstrong, az amerikai hadsereg közlegénye valahol Soroksár és Indokína határán teljesít szolgálatot, ahol egy fegyveres kreténkommandó tartóztatja fel konvojukat. Ám mivel a ravasz meghúzása számukra túlontúl komplex feladat, a katonák rövidesen leszerelik őket. Ekkor viszonyt a Túlfizetett Bozótnindzsa Baráti Kör támad rájuk, meglepetésükben pedig az egyenruhás gyépések feledkeznek meg a fegyverhasználatról. Armstrong azonban végez a bebugyolált kópékkal, ugyanakkor kivételes reflexű parasztgazdaként ásónyéllel hárítja el a feléje lőtt nyílvesszőket. (Ennél a jelenetnél pedig érvényesül az Amerikai nindzsa sorozat egyik legszembetűnőbb végjegye, történetesen, hogy a nindzsák – az ízeltlábúakhoz hasonlóan – képtelenek vérezni.) Hamarosan kiderül, hogy a dzsungelben egy OKJ-s nindzsaképző üzemel, ahol fekete, piros, sárga, drapp, topázkék, padlizsánlila és mályvaszínű nindzsák is fellelhetőek a hallgatók között, de a varrónők már dolgoznak az Elvis- és tehénmintás egyenruhákon is.

Közben fény derül Joe múltjára: gyerekkorában a Kincs, ami nincs Kamasukája talált rá egy kukoricásban, és elhatározta, hogy nindzsát farag belőle. Természetesen ezúttal is szemtanúi lehetünk a kötelező flashback-jelenetnek, mikor is a mester válogatott zagyvaságokkal zsibbasztja gyermekkorú hősünket. („Elméd legyen háborítatlan, mint egy menyéttemető, ám szemed legyen mindig nyitva, mint Charlie Sheen slicce!”) Ám mégsem ez a mozi legemblematikusabb jelenete, hanem amikor Joe kerti slaggal szereli le a Jackson 5 szteroidokon hizlalt, eltitkolt tagját, aki ennek hatására öribariságot köt vele.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Predator - A ragadozó

Színes, magyarul beszélő amerikai akció horror (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)