Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Holttestet találtak Demi Moore medencéjében

  • TV GO
  • 2015. 07. 20., 15:32

Szörnyű tragédia helyszíne volt a színésznő otthona vasárnap reggelre virradóan. A Los Angeles-i rendőrség már nyomoz az ügyben.

Egy férfi holttestére bukkantak szombat éjjelről vasárnapra virradóan Demi Moore Los Angeles-i otthonának medencéjében. A színésznő háza szombat este egy igen hangos parti helyszíne volt.

A szemtanúk beszámolója eddig meglehetősen ellentmondásos. Az biztos, hogy a színésznő nem volt otthon a történtek idején, egyesek viszont a tragédia helyszínén látni vélték a sztár lányait – míg mások szerint ők sem voltak jelen. Az egyik szomszéd azt állítja: Moore ugyan már egy ideje elutazott, de a gyerekek hetek óta ott vannak, és rendszeresen tartanak zajos medencés partikat, ahol némi alkohol is folyik.

Demi Moore két lányával egy tavaly októberi eseményen: balra Tallulah, középen Rumer Willis (Forrás: John Sciulli / AFP)

Egy másik szemtanú azt is tudni véli, hogy a 21 éves áldozat nem tudott úszni, ezért fulladt bele a vízbe, amikor véletlenül megcsúszott és beleesett a medencébe. Valószínűleg a rendőrség is így gondolja, mivel egyelőre nem szándékosság, csupán baleset ügyében indítottak nyomozást.

Sajnálatos módon ez ugyanaz a medence, ahol Demi Moore olyan jól szokta érezni magát lányaival: legutóbb ennek a partjáról posztoltak magukról egy vidám fürdőruhás képet.

Tallulah Willis, Demi Moore és Scout Willis a szóban forgó medence partján (Forrás: instagram.com/buuski)

TOVÁBBI NÉZNI- ÉS OLVASNIVALÓK:

- Krízispont
- Demi Moore érzékiségére nem lehetett felkészülni
- LOL
- Demi Moore bikiniben a húszéveseket is lepipálja

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Vertigo Média Kft. és Alberto E. Rodriguez / AFP

Filmek Neked!

Everly: Gyönyörű és életveszélyes

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2015)

Automata

Színes, magyarul beszélő, spanyol sci-fi (2014)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)