Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szinte a felismerhetetlenségig megcsúnyult Brooke Shields

  • TV GO
  • 2015. 07. 23., 16:35

A nyolcvanas évek szexszimbóluma, a Kék lagúna után a világ legszebb színésznői közé beválasztott Brooke Shields ma már egyre kevésbé ad a külsőségekre. Az idén ötvenéves sztár napjainkban sokkal jobban örül az olyan szerepeknek, amelyekben az alakítása kap hangsúlyt, nem pedig az, hogyan néz ki.

Éppen ezért a színésznő attól sem riad vissza, hogy egy érdekes szerep kedvéért drasztikusan elcsúfítsák az arcát. Pontosan ez történt vele A fiú, aki vérfarkast kiáltott című filmben is, ami a kissé vészjósló címe ellenére nem egy horror, hanem egy kellemes kikapcsolódást ígérő családi alkotás.

Shields egy ősi romániai kastély sok titkot tudó házvezetőnőjét, Madame Varcolacot alakítja, aki próbál segíteni egy vérfarkassá átváltozott tinédzsernek, hogy ismét önmaga lehessen. „Fantasztikus átalakuláson mentem keresztül. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ilyen szigorú, kemény ábrázatot is lehet nekem varázsolni némi sminkkel és egy borzasztó frizurával” – idézte fel nevetve Brooke Shields a forgatási élményeit.

Elsőre rá sem ismertünk a színésznőre (Forrás: Paramount Channel)

A jelmeztervezők és a maszkmesterek tudatosan törekedtek arra, hogy a nézők elsőre fel se ismerjék a színésznőt. Olyan külsőt találtak ki neki, ami vele kapcsolatban addig elképzelhetetlen volt. A hajába szarvakat formázó loknikat csavartak, az arcát sápadtra sminkelték, és régimódi, magas nyakú, fekete ruhákat adtak rá, amelyekben jóval többnek látszott a valódi koránál.

A fiatal kollegina ezúttal jobban járt (Forrás: Paramount Channel)

Természetesen ez az átváltozás csak erre a szerepre szólt. A való életben továbbra is az a vidám színésznő maradt, akit a közönség a Végtelen szerelem-ben, illetve a Szahará-ban megszeretett.

Ha viszont valaki elcsúfítva is kíváncsi a színésznőre, az jó helyen jár, hiszen A fiú, aki vérfarkast kiáltott július 25-én (szombaton), 14:00-tól lesz látható a TV GO kínálatában is megtalálható Paramount Channel műsorán.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓK:

- Salma Hayek a Desperado óta nem volt ilyen tüzes
- Kristen Stewart szebb, mint valaha
- Amanda Seyfried nem akar többé bajos csaj lenni

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Geisler-Fotopress /AFP

Filmek Neked!

Utazás a Föld középpontja felé

Színes, szinkronizált, amerikai kalandfilm (2008)

Sherlock Holmes

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német-angol akciófilm (2009)

Fenegyerek

Színes, magyarul beszélő, ausztrál akciófilm (2014)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)