Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az éhezők viadala hősnője Havas Jon fejére pályázik

  • TV GO
  • 2015. 07. 30., 15:35

A Jennifer Lawrence alakította Katniss Everdeen a Trónok harca népszerű hőse, Havas Jon ellen indul harcba ebben a kifejezetten ötletes mashup videóban.

Talán másnak is feltűnt már, hogy Az éhezők viadala-regényekben (és persze a filmadaptációkban is) Snow elnöknek hívják az elnyomó gépezetet működtető diktátor figurát, aki ellen a főhősnő küzd – a Trónok harca egyik legnépszerűbb karakterének pedig Jon Snow (a magyar verzióban Havas Jon) a neve.

David Elmaleh YouTube-felhasználó a névrokonságból kiindulva egybeolvasztotta Az éhezők viadala-beli Panemet és a Trónok harcá-ból ismert Westeros hét királyságát. Az így létrejött világban Katniss Everdeen már nem Snow elnök, hanem a frissen parancsnokká választott Jon Snow ellen harcol.

Az egyszerű, de nagyszerű végeredmény főként Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. rész előzeteséből, illetve az ismert sorozat legutóbbi két évadjából válogat, és frappáns módon a The Hunger Game of Thrones: Jon Snow Must Die címre hallgat.

AZ ÉHEZŐK VIADALA ÉS TÁRSAI A TV GO-N:

- Az éhezők viadala
- Az éhezők viadala: Futótűz
- Az éhezők viadala – a kiválasztott I. rész
- A beavatott

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Trónok harca / HBO

Filmek Neked!

Éjszakai hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

300

Színes, magyarul beszélő, amerikai történelmi akció-dráma (2007)

Az éhezők viadala – a kiválasztott I. rész

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciókaladfilm (2014)

Az éhezők viadala

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2012)