Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Márciusban az izgalmakat az AXN-en keresd!

  • TV GO
  • 2018. 03. 08., 15:35
  • Minden, ami TV

A Telekom IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV előfizetőinknek a március havi bónusz csatorna az AXN. Mutatjuk, mit láthattok a csatornán a hónapban. Kapcsold össze TV előfizetésed a TV GO-val és tévézz bárhol, bármikor!

A Bónusz csatorna lakossági IPTV, digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetőknél érhető el, a 7-es csatornahelyen és számukra a TV GO-n is, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. Márciusban a bónusz csatorna az AXN, amely 2018. mfebruár 28. 12 óra és 2018. máprilis 3. 12 óra között látható.

Nem kapcsoltad még össze Telekom otthoni TV-csomagodat a TV GO-val?

Kapcsold össze az MT ID-at vagy az IPTV felületen kapott kódot a TV GO-val ide kattintva és nézd az AXN műsorát a TV GO-n is!

Az AXN szent célul tűzte ki az izgalommal vegyített szórakoztatást, elhozva nézőinek a legpörgősebb film-és sorozatsikereket. A krimik kedvelőinek különösen kedvez a csatorna, hiszen a kínálat jókora részét jelentik azok a sorozatok, ahol kanapédetektívként együtt nyomozhatunk Sherlockkal és Watsonnal, esetleg az NCIS-csapattal, vagy épp a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? nagysikerű részeivel is elmélyedhetünk a kriminalisztika zugos rejtelmeiben.

Márciusi tartalmak az AXN-en

A vasember

Bemutató: március 10. 21:00

Tony Stark (Robert Downey Jr.), a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik, mely lassan halad a szíve felé. Ráadásul foglyul ejtik, és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony meg is építi, azonban egy olyan páncélöltözet formájában, amely segítségére lehet a szökésben és távol tartja a vasszilánkot a szívétől. Így születik meg a legendás Vasember.

Vasember 2.

Bemutató: március 17. 21:00

Kiderült, hogy a szuperhős Vasember valójában Tony Stark (Robert Downey Jr). Kihasználva az iránta való érdeklődést a milliárdos feltaláló fel akarja hívni a figyelmet a közjó szolgálatába állítható technikai újdonságokra. A kormány azonban azt szeretné, ha fejlesztéseit a hadsereg kapná. Tony nem akarja megosztani a Vasemberrel kapcsolatos információit, attól fél, hogy azok rossz kezekbe kerülnek. Közben felbukkan egy rejtélyes figura a Stark család múltjából. Ivan Vanko (Mickey Rourke) pedig a saját fegyverével akarja elpusztítani a Vasembert. A szuperhős kénytelen újra akcióba lépni, hogy a barátai segítségével legyőzze azokat az erőket, amelyek őt és az emberiséget fenyegetik.

SWAT - Különleges egység 1. évad

Bemutató: március 7. 21:00

Az amerikai akciósorozat Daniel "Hondo" Harrelson (Shemar Moore) életét követi nyomon, akit egy különleges taktikai egység vezetésére kérnek fel. Léteznek olyan helyzetek, amikor még a zsaruknak is segítségre van szükségük, ekkor hívják a SWAT - Különleges egység-et, akik az utolsó megállót jelentik a Los Angeles-i bűnüldözésben. Hondo vezetőként a gyökereihez való hűség és a hivatása iránti elköteleződés között őrlődik, miközben csapatával igyekszik hidat teremteni egyenruhások és a civilek között. A való életre reagáló, kiszámíthatónak egyáltalán nem nevezhető sorozat egyedisége abban rejlik, hogy aktuális társadalmi kérdéseket feszeget, azonban a komoly témák ellenére is szórakoztató, akciódús bevetések várják a nézőket.

Galaxis útikalauz stopposoknak

Bemutató: március 31. 18:50

Arthur Dentnek (Martin Freeman) rossz napja van. A házát egy gyorsforgalmi út építése miatt lerombolják, megtudja, hogy a legjobb barátja egy másik bolygóról jött és mindennek tetejébe a Földet egy hiperbekötőút építése miatt néhány percen belül megsemmisítik. Dent a legjobb barátja, Ford Perfect (Mos Def) segítségével az utolsó pillanatban lelép egy űrhajóval és ezzel kezdetét veszi a fantasztikus űrodüsszea. Űrbéli kalandjai során Dent nagy hasznát veszi a Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvnek, amely minden tudás és bölcsesség tárháza.

MacGyver 1. évad

Bemutató: március 11. 19:00 (dupla résszel minden héten)

A kultikus Macgyver sorozat modern feldolgozásában a huszonéves Angus „Mac” MacGyver (Lucas Till) kalandjait követhetjük nyomon, aki szokatlan problémamegoldó képességét és tudományos ismereteit használja fel arra, hogy életeket mentsen. Macgyver az amerikai kormány égisze alatt működő titkos szervezet megbízásából dolgozik, kockázatos küldetéseire pedig csapata kíséri el, akinek tagjait a független, ex-CIA ügynök Jack Dalton (George Eads), az ex-terepügynök Patricia Thorton (Sandrine Holt) és Riley Davis (Tristin Mays), egy kiszámíthatatlan, kihívóan viselkedő hacker alkotja. A magát minden helyzetben feltaláló ezermester Mac most sem okoz csalódást. A szórakoztató akciósorozatnak köszönhetően akárcsak a 80-as években, most is tesztelhetjük, hogy több-kevesebb tudományos háttérrel rendelkező megoldásai vajon a valós életben is működnek-e.

Illusztráció: AXN

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Minden, ami TV