Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Da Vinci a TV GO-n küzd démonaival

  • TV GO
  • 2018. 03. 02., 13:53

A középkori Itália sok sorozatot ihletett meg, a Da Vinci démonai pedig épp ebbe a korba enged betekintést Leonardo da Vinci szemüvegén keresztül.

A Borgiák korával nem véletlenül foglalkozik annyi film és sorozat, a középkori itáliai hatalmi harcok ugyanis sokszor szinte szappanoperába vagy krimibe illő összeesküvéseket és szerelmi szálakat eredményeztek. A fiatal da Vinci - szó szerint és átvitt értelemben is - szárnyaló zsenijével küzdve éppen azokban a mozgalmas időkben próbált érvényesülni, amikor a hit és a tudomány összecsapni készül. A kivételes tehetség pedig eszköz lesz abban a hatalmi harcban, ahol a pápaság, a Mediciek és úgy igazából egész Itália forrong.

Mindez nyakon van öntve egy csipetnyi misztikummal is, ráadásul a történelemtől is elrugaszkodtak kissé, ennek ellenére aki hamisítatlan középkori ármánykodásra vágyik, annak izgalmas szórakozást nyújt a Da Vinci démonai.

A sorozat három évadot élt meg a rajongók legnagyobb bánatára, a TV GO Moziklub csomagban mostantól az összes epizód elérhető.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!