Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csomagold be a TV GO-t is a nyaraláshoz

  • TV GO
  • 2018. 04. 03., 15:30

Már az Európai Unió tagországaiban is használhatod a TV GO-t.

Az Európai Parlament és Tanács döntése és a 2017/1128 rendelete alapján, 2018 április 1-jétől megváltozik az online tartalomszolgáltatás belső piacon való, határon átnyúló hordozhatósága. A változás értelmében az az előfizető, aki ideiglenesen külföldön, azon belül is az EU valamely tagállamában tartózkodik, ugyanúgy hozzáférhet és igénybe veheti a TV GO online tartalomszolgáltatását, mintha a lakóhelye szerinti tagállamban lenne.

Mit jelent ez?

Nyaralás alatt elromlik az idő, és a szállodai TV műsorából egy szót sem értetek? A hosszú út alatt unatkoznak a gyerekek? Sokat jársz külföldre, de a hosszú, dolgos napok végén jól esne valami könnyű szórakozás az anyanyelveden?

Mostantól nem kell a csomagolás mellett ezekre az esetekre is előre készülnöd, ha az EU valamelyik tagországába utazol. Legyél bármelyik tagországban, csak indítsd el a TV GO-t mobilon, tableten vagy számítógépen és használd úgy, mint otthon! Nézz filmeket, sorozatokat vagy a kedvenc műsorod a TV GO-val most már 28 országban!

Mire kell figyelned?

Ahhoz, hogy ezt a szolgáltatást a jogszabálynak megfelelően tudjuk biztosítani, ellenőrizzük a felhasználó lakóhely szerinti tagállamát a beállított Fizetési mód segítségével, az igénybevétel helyét valamint a lejátszás indítások között eltelt időt.

Ha szeretnéd a TV GO szolgáltatásait az Európai Unió területén is használni, állíts be a profilodhoz Fizetési módot ITT.

Lejátszás szempontjából ideiglenesen EU tagállamban tartózkodónak az a felhasználó számít, aki az utolsó 60 napban legalább egyszer indított lejátszást (akár filmet, sorozatot vagy TV műsort) magyarországi IP címről.

Amennyiben az utolsó 60 napban nem indítottál lejátszást, de az előtte lévő utolsó indításod magyarországi IP címről történt vagy frissen regisztráltál, akkor Te is ebbe a felhasználói kategóriába tartozol.

FONTOS KIEGÉSZÍTÉS! A változás csak a tartalmak hordozhatóságára terjed ki, a külföldi használathoz szükséges adatforgalmat az adatdíjcsomag feltételei szerint kell fizetni. Amennyiben nem elég az adatdíjcsomagodban lévő adatmennyiség, érdemes előfizetned például a Telekom valamelyik eseti ExtraNet eseti forgalmi opciójára, így tovább bővítheted adatkeretedet Az adatforgalom kinullázás csak belföldi használat mellett érvényesül.

Ha további kérdésed van a tartalomhordozhatósággal kapcsolatban, hívd a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámot!

Jó szórakozást kívánunk!

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)