Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vin Diesel cuki kislánya apja kopasz fejét csócsálja

  • TV GO
  • 2015. 08. 12., 06:20
  • Akció-Kaland

A Halálos iramban-filmek sztárja féltve őrzi a magánéletét. Pauline születése óta csak néhány olyan kép látott napvilágot, amelyen látszik a kisbaba arca. Vin Diesel most ismét kivételt tett, és megmutatta a csöppséget rajongóinak.

Vin Diesel és Paloma Jiménez harmadik közös gyermeke, Pauline márciusban született, és egy frissen közzétett fotón jól látszik, hogy már most sokkal több hajjal rendelkezik, mint híres édesapja.

A büszke apuka ritkán mutatja meg gyerekeit, Pauline-ról eddig csak alig néhány alkalommal osztott meg felvételt. A rajongók nemrégiben hátulról láthatták a kisbabát, mikor Diesel Apák napján egy cuki ünnepi rugdalózós képpel kedveskedett nekik.

Forrás: Vin Diesel / Instagram

Vin Diesel legkisebb gyermekét barátja és kollégája, a 2013 novemberében autóbalesetben elhunyt Paul Walker iránti tiszteletből nevezte el Pauline-nak. „A szülőszobában úgy éreztem, hogy Paul is jelen van. Rá gondoltam, amikor elvágtam a köldökzsinórt. Úgy éreztem, hogy a névadással nem csak a világnak, hanem a családomnak is megőrzöm az emlékét. Paul sokkal korábban lett apa, mint én, úgyhogy tőle lestem el, hogy kell ezt jól csinálni” – nyilatkozta Diesel egy korábbi interjúban.

Pauline már négyhónapos, és nagyot nőtt legutóbbi nyilvános fotója óta. Diesel Instagram oldalán egy bájos képen mutatta meg, hogyan mókázik legkisebb gyermekével.

Forrás: Vin Diesel / Instagram

HALÁLOS IRAMBAN-FILMEK A TV GO-N:

- Halálos iramban
- Halálosabb iramban
- Halálos iramban - Tokiói hajsza
- Halálos iram
- Halálos iramban: Ötödik sebesség
- Halálos iramban 6

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Frazer Harrison / AFP

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Órák (Összeláncolva)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2013)

Pokoli futam

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2013)

Veszélyzóna

Színes, szinkronizált, francia-kanadai akciófilm (2013)

Halálosabb iramban

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német akcióthriller (2003)