Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szellemekkel osztozkodik otthonán az ex-modell

  • TV GO
  • 2018. 03. 12., 15:30

Paranormális erők zaklatják a Sharknado 5 szereplőjét.

Katie Price nevét annak idején a bulvársajtó kapta fel, no persze nem mintha az extravagáns modell nem tett volna meg mindent a folyamatos felhajtásért. Gyakran járt-kelt előkelő összejövetelekre, a tematikus magazinok lekaparhatatlan címlaplányaként pedig végtelen népszerűségre tett szert a férfiak körében. Mondok egy példát: Katie, művésznevén Jordan hatalmas feltünést keltett az F1-es Jordan csapat garázsánál. Jordan a nős Damon Hill mellett az akkoriban még szingli Ralf Scumacher arcára is pírt tudott varázsolni - történt mindez 20 évvel ezelőtt.

Az azóta családos celebet legutóbb a Sharknado 5-ben láthattuk, egyébként pedig néhány napja a brit újságok címlapján, de ezúttal nem egy pikáns, hanem egy frissen készült, horrorba illő fényképpel jelentkezett. Price szerint szellemek szállták meg otthonát, akik közül az egyiket sikerült is lekattintania. A 39 éves családanya hivatásos szellemírtókkal indult a rejtély nyomába. Reméljük, hogy a hátborzongató élményekből egy napon film is készül majd.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztréció: The Sun / Instagram, Foto: Europress / Marcus Grant - Getty images, Fred Duval - Getty images