Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Minden, amit az új Bond-filmről tudni lehet

  • TV GO
  • 2018. 03. 12., 14:37

Rengeteg még a kérdőjel a 25. jubileumi James Bond-film körül, összeszedtük, milyen infók kezdenek lassan, de biztosan kiemelkedni a pletykák homályából.

Egyelőre Daniel Craig James Bondja az egyetlen betonbiztos pontja az egyelőre még csak Bond 25-ként emlegetett projektnek, bár ő is hónapokon keresztül tartotta bizonytalanságban a filmrajongókat olyan nyilatkozataival, hogy inkább felvágná az ereit, minthogy még egyszer belebújjon Bond öltönyébe. Lassan ideje összeállnia a stábnak, hiszen kicsivel több, mint másfél év múlva már moziban nézhetjük az eredményt. Jelenleg a legnagyobb figyelem a rendező kiválasztására irányul, szinte naponta hoznak nyilvánosságra és cáfolnak meg ezzel kapcsolatban információkat. Mi most segítünk áttekinteni a pletykaerdőn, és kicsit tisztítani a képen: mit is tudunk a készülő Bond-filmről?

Ki rendezi?

Továbbra is kérdőjel, ki vezényli a 25. Bond-filmet, azonban van néhány rendező, aki biztosan nem: a legutóbbi két filmet jegyző Sam Mendes biztosan átadja a stafétát. Szintén hiába pedzegették nagyon sokáig Christopher Nolan nevét, a rendező egyértelműen kijelentette: egyszer talán rendezné a 007-est, de nem most. Az elmúlt hónapokban három rendező neve került bele a pletykagépezetbe: Denis Villeneuve, aki legutóbb a Szárnyas Fejvadász 2049-cel gurított nagyot, A préri uraival Oscar-jelölésig menetelő David Mackenzie; valamint Yann Demange, aki ugyan eddig még csak egy filmet mutatott be, a ’71 viszont sikeres debütálás volt. Most azonban egy negyedik név is felmerült, ami bizakodásra adhat okot, a bennfentesek szerint ugyanis az Oscar-díjas Danny Boyle lehet a befutó. A brit rendező többször kijelentette már, hogy szívesen rendezne Bond-filmet, a jelenlegi helyzetet az az egy dolog bonyolítja, hogy Boyle éppen egy másik,egyelőre cím nélküli vígjátékot készít elő.

Ki lesz a Bond-lány?

A kötelező biodíszlet szerepére még nincsen hivatalos jelölt, ám a fogadóirodák már beizzították az esélyes neveket: a britek többsége Cara Delevingne-t szeretnék Daniel Craig mellett látni. A második helyet szintén egy inkább modell-mint színésznő foglalja el, méghozzá Emily Ratajkowski. Őket főállású színésznők követik, sorrendben Emilia Clarke, Margot Robbie, Emma Watson, Gal Gadot. Állítólag Meghan Marklet is kinézte a szerepre az egyik producer, ám a színésznő azóta a királyi családra cserélte a kamerát, így ő már biztosan nem lesz Bond-lány. Van egy jelentkező azonban, aki már ki is nyilvánította igényét, hogy duplázzon: Monica Bellucci a Spectre-ben már feltűnt Lucia Sciarra szerepében, nemrég egy interjúban dicsérte Daniel Craiget, és saját visszatéréséről álmodozott.

Miről fog szólni?

A történet egyelőre nagyon korai státuszban van, a munkacím hitelessége is megkérdőjelezhető: állítólag Shatterhand címen fut a projekt. A forgatókönyvíró-páros ugyanaz, mint eddig, Neal Purvis és Robert Wade írják majd Raymond Benson 2001-es Bond regénye, a Never Dream of Dying alapján a filmet. A Mirror értesülései szerint már felmerültek a cselekmény esetleges helyszínei is: Horvátország, Franciaország és Japán. Néhány napja egy olyan pletyka is felmerült, miszerint Daniel Craig meghal a film végén – a rajongók azt a kérdést boncolgatták, meg merik-e a producerek lépni ezt a bátor és egyedi döntést.

Mikortól láthatjuk a moziban?

A jelenlegi ütemezés szerint kicsivel több, mint másfél év múlva, 2019. november 8-án mutatják majd be az egyelőre cím nélküli, 25. Bond-filmet.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotók forrása: MosaicOnline, HuffingtonPost, BBC, UsaToday