Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A mi kis falunk 2. évad 6. rész – összefoglaló

  • TV GO
  • 2018. 03. 12., 18:19

A faluban ismét teljes a pánik, a kiváltó ok ezúttal kivételesen nem az alkohol hiánya. Sokkal inkább egy minisztériumi rendelet, mely véres sebet üthet a híres pajkaszegi öntudaton.

A település egyik köztiszteletben álló polgára elhalálozik, így a rendelet értelmében Pajkaszeg már nemhogy a metropolisz, de a falu titulust sem birtokolhatja önállóan. Ezért jó esély van arra, hogy összevonják a szomszédos Pajkaréttel, ami véres konfliktusok forrása lehet. (Pl. jó esély van rá, hogy valakire tüzet nyitnak sóspuskával egy elhaladó traktorból.) Ezért a polgármester azonnal akcióba lép: letargiába esik. Ellentétben jobbkezével, Erikával, aki tízfős demonstrációt szervez a polgármesteri hivatal elé, melyet – vesztükre – a kistérségi CNN is közvetít. A faluegyesítés miatt a plébániát is a megszűnés veszélye fenyegeti, a helyi papnak azonban így sem kell attól tartania, hogy Jézus kiadja a munkakönyvét. Az érsekség ugyanis a szomszédos településre irányítja, ahol viszont először a nyugdíjasterror sújt le rá, majd a helyi huligánok veszik üldözőbe.

Eközben a pajkaszegi kocsmában is beindul a brainstorming, hogyan lehetne egy egész fővel megemelni a falu lakosságát. A zárlatos izzó elsőként Laci fejében kezd pislákolni, és kitalálja, hogy a gyermekáldás jelentené a megoldást, az ideális partnert pedig Tecában látja. Ő azonban látványosan megmosolyogja az ostorosmoszat ezirányú terveit, ám gigászi lelkét demonstrálandó, segít neki regisztrálni egy társkereső oldalra. Közben a két falu polgármestere egy keresztapás csúcstalálkozón oszlatja el a félreértéseket, és kiderül, hogy a pajkarétiek ugyancsak rosszul vannak a faluegyesítés ötletétől. Ezért a krízisszituáció megoldása érdekében egy lakos hajlandó feláldozni büszkeségét, és átjelentkezik Pajkarétre. Közben az atrocitásoknak kitett pap is rádöbben, hogy a templomnak berendezett művház az ő igazi otthona.

Illusztráció: RTL Klub

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!