Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 436.

  • TV GO
  • 2018. 03. 13., 11:17
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Michael Caine: Nem dolgozom többet Woody Allennel újra
A brit színész, aki Oscar-díjat nyert szerepéért a rendező "Hannah és nővérei" című filmjében, kizártnak tartja, hogy még egyszer Woody Allennel dolgozzon. Michael Caine ezt egy, a Guardiannek adott interjújában jelentette ki, hogy teljesen megdöbbentették a vádak, ami arra vonatkoztak, hogy kiderült, Allen nevelt lánya, Dylan Farrow szexuális zaklatással vádolja a rendezőt. Caine számára azért is kényes az ügy, merthogy támogatója a NSPCC-nek, az egyik, gyermekbántalmazás elleni legnagyobb szervezetnek, és elítéli a pedofíliát. A film elkészültének ugyanakkor nagyon örül, amely hat évvel korábban jelent meg az állítólagos zaklatás előtt, de többé semmiképpen sem fog együtt dolgozni Woody Allennel. "Nagyon kedveltem Woody-t, mert csodálatos időket töltöttem Vele a forgatások alkalmával, ugyanakkor bemutatták a film másik szereplőjét, Mia-t (Mia Farrow - a szerk.). Nem bántam a közös munkát, amit teljes jóhiszeműségben végeztem, de nem akarok Vele többé dolgozni, nem" - mondta Caine.

Nehézségekkel indult Spielberg új filmjének vetítése
Ready Player One: nos, az egyes számú játékos nem volt kész a vetítésre, úgy látszik. Spielberg új filmjét ebben az évben az amerikai SXSW Filmfesztiválon mutatták be a nagyérdeműnek, de a vasárnapi bemutató kínos bakival indult. A beszámolók és visszhangok szerint körülbelül a film 100. percében elment a film hangja, ami persze a közönségből hangos "boo"-zást váltotta ki. És bár újraindították a filmet, de annál a jelenetnél ismét jelentkezett a probléma, amit csak harmadszorra sikerült kijavítani - ezt a közönség persze hatalmas ovációval fogadta. Spielberg - aki a bemutató végével fogadta a gratulációkat - azt mondta, hogy "ez nem az a film, amit mi csináltunk, ez csupán egy film". Persze, viccelődött is egyet a diri, aki szerint "most volt élete legkomolyabb pánikrohama". A vetítésen a film szereplői közül Tye Sheridan, Lena Waithe, Olivia Cooke és Ben Mendelsohn megjelent.

Legendás állatok és megfigyelésük teaser és trailer bejelentés egyben
Itt áll a kapuban a Legendás állatok és megfigyelésük második része, szóval eljött az ideje, hogy elárasszanak minket mindenféle kedvcsinálóval. A Warner nem is fogja vissza magát, nem elég, hogy most kipakolt a netre egy teasert, de az egyben belengeti a teljesértékű trailert is, ráadásul mindjárt holnapra. Mondjuk kelleni is fog a beharangozó, mivel a teaser még egy teaserhez képest is elég kevés anyagot tartalmaz, mindössze a főbb szereplőket láthatjuk a másodperc töredékéig. Persze, már ez is elég, hogy a varázslat után áhítozó muglik kedve az egekbe szökjön. A sztori nagyjából ott folytatódik majd, ahol az első rész végén abbamaradt, Newt Scamader (Eddie Redmayne) és barátai, Albus Dumbledore-al (Jude Law) kiegészülve ezúttal Párizsban veszik fel a harcot a feketemágiával, elsősorban Gellert Grindelwalddal, akit sajnos továbbra is Johnny Depp alakít majd. David Yates-nek ez már a hatodik filmje, ami a Harry Potter világában játszódik, szóval reméljük, hogy az első rész gyermekbetegségeit most mind kigyomlálja. Maga a film pedig november közepén kerül a mozikba.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Warner Bros.

Kategóriák: Zacc nélkül