Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pierce Brosnan szállítja a dögös utánpótlást Hollywoodba

  • TV GO
  • 2015. 08. 19., 16:30

Az egykori James Bondot legújabb filmjének díszbemutatójára három fia is elkísérte, és a szépen idősödő, sármos színész igencsak szemrevaló csapatot alkotott jóképű utódaival.

Pierce Brosnan nagy feltűnést keltett Los Angelesben, amikor a No Escape című akciófilm bemutatójára egy csapatnyi helyes fickóval állított be. Fiai, a harmincegy éves Sean, a tizennyolc éves Dylan és a tizennégy éves Paris szerencsésen örökölték a jóképű színész vonásait, és egy csokorban különösen jól mutatnak.

Sean, aki szőkére festett haja és jelentős arcszőrzete ellenére is jól láthatóan hasonlít édesapjára, a színész első házasságából született. Első felesége, Cassandra Harris 1991-ben bekövetkezett halála után három évvel Brosnan beleszeretett Keely Shaye Smith újságíróba, akitől két kisebbik fia született: Dylan Thomas 1997-ben, Paris Beckett pedig 2001-ben (a pár ugyanebben az évben házasodott össze).

(Forrás: Frederic J. Brown / AFP)

Brosnan láthatóan remekül elszórakozott fiaival a vörös szőnyegen, és a fiúk sem kerítettek nagy feneket a felhajtásnak. A színész 1986-ban, édesapjuk halála után örökbe fogadta első felesége két gyermekét, Christophert és Charlotte-ot is, így összesen négy fia van. Brosnan örökbefogadott lánya, Charlotte 2013-ban negyvenkét évesen elhunyt.

(Forrás: Frederic J. Brown / AFP)

Brosnan természetesen négy James Bond-filmje után sem hagyott fel az akciódúsabb műfajokkal: tavaly a November Man-ben játszott kiugrott CIA-ügynököt, legújabb munkájában, a No Escape című akció-thrillerben pedig idegen földön keveredik komoly balhéba Owen Wilson oldalán. A filmet augusztus 26-tól játsszák az amerikai mozik, magyar bemutatóról egyelőre nincs információnk.

PIERCE BROSNAN FILMJEI A TV GO-N:

- A panamai szabó
- Mamma Mia!
- Szellemíró
- Válótársak

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Araya Diaz és Frederic J. Brown / AFP

Filmek Neked!

Csak tudnám, hogy csinálja

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Házasélet

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2007)

Isten ments!

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)