Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Daft Punkkal még jobb a Star Wars

  • TV GO
  • 2015. 08. 31., 10:45
  • Star Wars

A francia elektronikus zenei duót a Csillagok háborúja világával vegyítette egy tehetséges videós. A végeredmény lenyűgöző!

Számos olyan mash-up kering az interneten, amely a Star Wars univerzumából építkezik – a legtöbbjük közös vonása, hogy általában a Csillagok háborúja-filmekből származó képsorokat kevernek egybe valamilyen egyéb kép- vagy hanganyaggal.

Az Infectious Designer nevű videoművész azonban – aki videojátékok és a sci-fi műfaja által ihletett rövidfilmeket készít – egy teljesen eredeti koncepcióval állt elő. Az ötletet onnan meríthette, hogy a Daft Punk nevű francia elektronikus zenei duó mindig sisakkal a fején mutatkozik – akárcsak a Star Wars legendás figurái. Az elektropunk szubkultúrát a messzi-messzi galaxis világával vegyítő Darth Punk: The Funk Awakens című videóban a két zenész nem más, mint Darth Vader és Boba Fett.

Vader és Boba ismeretlen okból üldözni kezdenek egy nőt, akiről hamarosan kiderül, hogy jedi. Nem akarjuk lelőni a poént, de természetesen nem maradhat ki a nagyszabású lézerkardos küzdelem sem. A kisfilm nagyon igényes vizuális effektekkel dolgozik, és a látványvilág mellett a zene is rendben van benne (John Williams ikonikus muzsikájából ugyan nem használ részeket, de egyéb Csillagok háborúja-zörejek felhangzanak). Az alkotó pedig olyan komolyan vette a munkáját, hogy előzményfilmet, „Így készült…”-et és teasert is forgatott hozzá.

SCI-FIK A TV GO KÍNÁLATÁBAN:

- Automata
- Chappie
- MARS Az utolsó napok
- Pitch Black - 22 évente sötétség

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Infectious Designer / YouTube

Kategóriák: Star Wars

Filmek Neked!

Halo: Alkonyzóna

Színes, magyarul beszélő, akció sci-fi (2014)

Riddick

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Star Wars: Baljós árnyak

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (1999)