Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Valójában Mézga Aladár a Csillagok között főszereplője

  • TV GO
  • 2015. 09. 11., 12:30
  • Sci-fi

Egy kreatív YouTube-felhasználó rámutatott, miért is volt annyira ismerős a magyar nézők számára a Csillagok között. Ezenkívül azt is bebizonyította, hogy Christopher Nolan filmjének valójában Mézga Aladár a főszereplője.

A lorincz néven regisztrált alkotó egyik videójában azt láthatjuk, hogy osztott képmezőben, kockáról kockára hasonlítja össze a Mézga Aladár különös kalandjai című hetvenes évek eleji rajzfilmsorozatot és a Csillagok között című sci-fit.

A kétperces kisfilm tanúsítja, hogy a két alkotásban hasonló kompozíciókban mutatnak rakétakilövést, űrutazást, különböző bolygókat, azok felfedezését, asztronautatársakat, és még az olyan speciális részek is stimmelnek, mint amikor a Csillagok között főhőse, Cooper (pontosabban Mézga Aladár) űrhajójával egy hatalmas óceánban landol.

A másik, szintén kétperces videó egy mash-up, melyben maga Mézga Aladár veszi át az irányítást, mint a Csillagok között főszereplője. A tehetséges videós ugyanis úgy vágta rá a Nolan-sci-fi előzetesének hangját a Mézga Aladár különös kalandjai képsoraira, hogy abból tökéletesen összeáll ugyanaz a sztori.

SCI-FIK A TV GO KÍNÁLATÁBAN:

- Ex Machina
- Gattaca
- Eredet
- Automata

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Kategóriák: Sci-fi

Filmek Neked!

A zéró elmélet

Színes, feliratos, angol-román-amerikai sci-fi (2013)

Transzcendens

Színes, szinkronizált, amerikai-kínai-angol sci-fi (2014)