Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

ZENE A TV GO-N – A képernyőn és a színpadon: Fenyő Miklós

  • TV GO
  • 2018. 04. 14., 08:37

Egy hosszabb, közel egy éves kihagyás után folytatódik sikeres zenei sorozatunk, melyben főként a hazai komoly- és könnyűzenei élet legnagyobbjainak válogatásait, zenei koncertjeit mutatjuk be a TV GO sorain keresztül.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt Demjén Ferenc felvételei között tallóztunk, ez alkalommal viszont a szó szerint örökzöldnek is mondható énekest, billentyűst, Fenyő Miklósnak szentelünk egy kis figyelmet, illetve az Ő felvételeivel folytatjuk sorozatunkat.

Talán nem is véletlen, hogy a magyar rock ’n’ roll énekes felvételei is bekerültek könnyűzenei repertoárunkba, hiszen tavaly, azaz 2017-ben három jubileumot is ünnepelt a könnyűzenei színpad egyik legnagyobb és legismertebb előadója: tavaly márciusban lett hetven esztendős, ebben az évben huszadik alkalommal került megtartásra az 1997-ben egyszeri előadásnak tervezett margitszigeti nyári koncertje, illetve – ami talán számára a legfontosabb, hogy – 2017-ben ünnepelte megalakulásának 50. évfordulóját együttese, a Hungária.

Ez alkalommal azonban kicsit személyesebb filmes-zenés válogatást nyújtunk át Nektek: egyrészt egy igen érdekes, és sok-sok újdonságot megmutató interjút nézhettek meg Fenyő Miklóssal, de két koncertet is megnézhettek Vele itt a TV GO-n. Egy-egy koncertfelvétel 1996-ból, illetve klasszikus, karácsonyi, ünnepi zenei összeállítása is rendelkezésetekre áll, ha éppen ilyesfajta zenét hallgatnátok szívesen, melyekhez most is jó szórakozást, jó kikapcsolódást kívánunk!

ZENE A TV GO-N - FENYŐ MIKLÓS KONCERT- ÉS INTERJÚFELVÉTELEI:
- Fenyő portré
- Fenyő ünnep 1996.
- Fenyő nélkül nincs Karácsony

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: MTI

Filmek Neked!

Fenyő portré

Zenés beszélgetés (2003)

Fenyő ünnep 1996.

Koncertfilm (1997)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)