Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Johnny Depp bárkit kicsinálna, aki szívatja a gyerekét

  • TV GO
  • 2015. 09. 16., 15:15

A sztár akkor osztotta meg a nagyérdeművel a helyes szülői viselkedésről alkotott elképzeléseit, amikor új gengszterfilmjét népszerűsítette a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

A megtörtént eseményeken alapuló Fekete misé-ben Depp a nagypályás bostoni gengsztert, James „Whitey” Bulgert játssza. A mostanában nem túl sikeres filmekben feltűnő színész persze nem véletlenül beszélt az apaságról: a mű egyik jelenetében a maffiózó arra biztatja fiát, hogy a játszótéri konfliktusokban nyugodtan folyamodjon erőszakhoz, csak ne verje nagydobra.

Depp erre a tanácsra azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy egyáltalán nem olyan furcsa, hiszen "ha valaki szívatná a gyerekeimet, kicsinálnám az illetőt, amennyiben ők maguk nem teszik meg". A színész egyébként annyira komolyan vette szerepét, hogy fel akarta keresni a börtönben az igazi Whitey-t. Csakhogy a bűnöző ügyvédje egy hét múlva arról tájékoztatta Deppet, hogy „Bulger tiszteletteljesen visszautasítja a találkozót, mert nem szereti a könyvet, amiből a film készült.”

Depp a Fekete misében (Forrás: InterCom)

A filmtől Depp rajongói egyébként azt várják, hogy visszaállítja a sztárnak az anyagi és kritikai bukások után jelentősen megcsorbult ázsióját, és újra komolyan lehet majd venni. Mondjuk ez nem biztos, hogy olyan könnyű lesz, hiszen már készül A Karib-tenger kalózai és az Alice Csodaországban aktuális folytatása, mindkettő Depp-pel a főszerepben.

JOHNNY DEPP FILMJEI A TV GO-N:

- Mortdecai
- Transzcendens
- Éjsötét árnyék
- Az utazó
- Közellenségek

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: InterCom

Filmek Neked!

Rumnapló

Színes, feliratos, amerikai kalandfilm (2011)

Doktor Parnassus és a képzelet birodalma

Színes, magyarul beszélő, francia-kanadai kalandfilm (2009)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)