Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

24 órára elegendő Jack Bauer öt plusz egy pontban

  • TV GO
  • 2018. 04. 12., 13:00

Nézd újra az utóbbi idők egyik legfeszültebb bűnügyi drámájának első két évadát! A 24 a MoziKlub kínálatában!

1, A szereplőket állandó bizonytalanságban tartották. Ez alapvetően bevett szokás manapság, de azért mégis elképesztő belegondolni, hogy még a sorozat színészei sem tudhatták, hogy mi fog történni a következő epizódban velük. Így senki se lehetett biztos benne, hogy a következő forgatáson nem írják ki a karakterét mondjuk, ami nem kevés nyomást rakhatott a szereplőkre, de ez a taktika végülis kifizetődött.

2, A 24 meglehetősen sokat merített a Nikita, a bérgyilkosnő című sorozatból. Olyannyira, hogy a kilencvenes évek végén sugárzott sorozatnak köszönhetjük a Kiefer Sutherland által játszott főszereplő nevét, ugyanis a Nikita egyik szereplőjét Peter Bauernek hívták, amiből aztán Jack Bauer lett a 24-ben. Továbbá a 24-ben rendkívül sokat használt osztottképernyőt is a Nikitából emelték át.

3, Az ivós játék. Keifer Sutherland rendkívül megörült, mikor értesült róla, hogy az USA főiskoláin és egyetemein egyre népszerűbb egy ivós játék, ami a 24-re épül. Jobban mondva egyenesen Jack Bauer karaterére, ugyanis a fiatalok azzal játszottak, hogy ahányszor a főszereplő kimondja, hogy „a fenébe” (damn it) mindenkinek innia kell. Sutherland ezek után elérte az íróknál, hogy karatere egy epizódban legalább tizennégyszer kimondja az ivást kiváltó kifejezést.

4, Majdnem minden párosjegyű évadban (2, 4, 6 és 8) ugyanazzal a veszéllyel kellett szembenéznie az Egyesül Államoknak, ami nem volt más, mint az atom fenyegetés. Jack Bauer és kollégái feltehetően a már a kávéjukhoz is jódozott sót kellett, hogy öntsenek a sugárzás káros hatásait ellensúlyozandó.

5, A 24 eredetileg egy romantikus sorozatnak indult. Még a „tervezőasztalon” a 24 messze nem a terrorista hajkurászásról szólt, hanem egészen másmilyen drámáról. Eredetileg egy romantikus sorozatot terveztek, ami minden epizódban 24 órát mutatott volna be egy házaság életéből.

5+1, Mit gondoltok mennyi idő volt egy 24 órát bemutató epizódot leforgatni? Persze, hogy nem 24 óra, hanem átlagosan tíz és fél hónapot.

Vesd bele magad a 24 eseményeibe ITT és ITT és persze ITT!

Mit találsz a MoziKlubban?

A MoziKlub népszerű mozifilmek, egész estés rajzfilmek és a világ vezető televíziós sorozatainak válogatása, amit különböző műfaji kategóriák szerint állítottunk össze, hogy a lehető legkönnyebb legyen a választás!

Hol találod a MoziKlubot?

Telekom IPTV előfizetőként a MoziKlub kínálatát a Videótéka menüpont alatt találod!

Regisztrált TV GO felhasználóként bejelentkezés után a MoziKlub menüpont alatt legördülő Filmek / Sorozatok opcióra kattintva juthatsz tovább a kívánt tartalomhoz. Vagy válaszd a Film és Sorozat menüpont alatt a MoziKlub címkével ellátott tartalmakat. A MoziKlub kínálatát elérheted weben keresztül, valamint TV GO alkalmazással mobilon és tableten is. Amennyiben még nem rendelkezel TV GO hozzáféréssel, úgy ide kattintva pillanatok alatt regisztrálhatsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása:

Filmek Neked!

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)