Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A főnöknek mindig igaza van, vagy mégsem?

  • TVGO
  • 2018. 04. 12., 19:00

A bennfentes kereskedelem nem éppen a legszakszerűbb módja a pénzkeresésnek. Főleg akkor nem, ha az, aki erre vetemedik, a gyakorlatban egy jól menő üzletasszony egy olyan imiddzsel, amit elméletileg kár lenne lerombolni…

Mint tudjuk, az elmélet és a gyakorlat között, elméletileg semmi különbség sicsen. Elméletileg. Gyakorlatilag azonban Michelle Darnell (Melissa McCarthy) az élő példa arra, hogyan lehet az elméletből gyakorlatot csinálni. Kell hozzá persze némi hátszél is, hiszem önszántából senki sem járulna a Tőzsdefelügyelet színe elé, hogy “hoppá, elkövettem egy kis bennfentes kereskedelmet! Tessék szíves lenni elnézni nekem!”.
Minderre azonban, szerencsére megvannak a megfelelő emberek, lásd a Trónok harcából is ismert, hősszerelmes Ronald-ot - akarom mondani Peter Dinklage-et - aki évek óta, rózsák háborúja módjára próbál meg keresztbe tenni Michelle-nek, mivel hát vannak az életben örökérvényű adósságok.

usatoday.com

A Bankfelügyelettel karöltve, végül kemény 4 hónapra sikerül is bevarrniuk Michelle-t a börtönbe, akinek lássuk be, kegyetlen hónapokat kellett eltöltenie a műfüves teniszpályán meccselve.
A szabadulás persze már nem ennyire vidám, hiszen pár hónap alatt, szinte minden vagyonából kiforgatják, és jobb híján a volt asszisztensének, Clairenek (Kristen Bell) a kanapéján kényszerül a talpraállás búskomor éjszakáit eltölteni.

movpins.com

Egy vérbeli üzletasszony azonban, még az utolsó utáni szalmaszálban is képes meglátni a potenciált, még akkor is, ha mindezt, per pillanat csupán csak egy iskolai brownie biznisz jelent. Na de milyet?!

lokal.hu

Sütiháború, Pitypangos csajbox, ármány és egy kis szerelem, az amerikai álom megvalósításából pedig, bizony Darnell Drágái sem maradhatnak ki!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)